2777
2789
عنوان

هیچ وقت انقدر جدی به خودکشی فکر نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 30 بازدید | 35 پست
🥺🥺🥺همش میگم جوونیم و تمام بچگیم رفت با وسواس  از وقتی یادم میاد درگیر وسواسم از ۱۳ ۱۴ سالگی ...

میدونی به افسردگی توی روان‌شناسی چی میگن؟ میگن سرماخوردگی روان... دیگه خودت بدون چقدر تجربه کردنش شایع است... البته شما خودتم نمیتونی برای خودت تشخیص بزاری...

میدونی به افسردگی توی روان‌شناسی چی میگن؟ میگن سرماخوردگی روان... دیگه خودت بدون چقدر تجربه کردنش شا ...

نمیدونم فقط میدونم نمیتونم از این لجن زار خلاص بشم

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الانم خیلی دیر کردم به پوچی رسیدم از زندگی خییییلی عقب موندم

خب به درک مگه زندگی مسابقه س که بخوای از کسی عقب بمونی مهم اینه یه روز که از خواب پامیشی دیگه این فکرای چرت نیاد تو ذهنت بری یه نون داغ بگیری یه صبحونه بخوری یه فیلمی که دوس داری ببینی اهنگ گوش کنی ورزش کنی یه کتاب خوب بخونی مادرتو یا هرکیو دوس داری بغل کنی بخدا زندگی همیناس همه غم داریم به یه جای خوب پناه ببر 

روانپزشکی به اسم یونگ میگه به افسردگی به چشم یه نعمت نگاه کنین چون تا قبل از این شما فقط بیرون رو میدیدین ولی موقع افسردگی به درون خودت نگاه میکنی و این فرصت رو پیدا میکنی خودت رو بهتر بشناسی به نظر تعریف خیلی خوبیه از افسردگی اینکه میدونی همه چی پوچه ولی بازم بلند شی و زندگی کنی

خب به درک مگه زندگی مسابقه س که بخوای از کسی عقب بمونی مهم اینه یه روز که از خواب پامیشی دیگه این فک ...

🥺امیدوارم مرسی عزیزم 

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱