2777
2789
عنوان

هیچ وقت انقدر جدی به خودکشی فکر نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 30 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد رفتم خوب نمیشه فقط مثل جنازه میفتم با قرص ها

من وسواسم فکری و عملی بود واقعا خیلی شدید بود طوریکه دکتر بعدا گفت فکر نمیکردم بدنت به دارو جواب بده ولی خوب شدم سعی کن ادامه بدی ول نکن درمان رو همزمان از روانشناسم کمک بگیر 

خودتم کمک کن به خودت برو باشگاه با اگه نمیتونی تو خونه ورزش کن حتما خیلی بهتر میشی قول میدم بهت 

من از تو بدتر بودم به حدی که تو بارداریم گفتم خدایا یا جونمو بگیر یا منو از این وسواس های فکری لعنتی خلاص کن من دیگه خسته شدم باورت نمیشه یهو تو همین حال یه صدایی بهم گفت مامان تو که آدم جا زدن نبودی نگران نباش من اومدم که حالتو خوب کنم با هم میتونیم همه چیو بهتر کنیم  باورت نمیشه بعد از اون هرروز بهتر و بهتر شدم بدون دکتر و دارو نمیدونم تلقین میکردم به خودم یا واقعا شجاع شده بودم واس ترک این وسواس ها خلاصه ک همیشه به مو میرسه اما اگه امیدت اون بالایی باشه پاره نمیشه بالاخره یه جایی تو سخت ترین شرایط یه دری به روی آدم باز میشه

من وسواسم فکری و عملی بود واقعا خیلی شدید بود طوریکه دکتر بعدا گفت فکر نمیکردم بدنت به دارو جو ...

من داروهامو یه سالی هس ول کردم دیگ بدنم جواب نمیداد

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱
من داروهامو یه سالی هس ول کردم دیگ بدنم جواب نمیداد

نوروتراپی ام دیدم استفاده میکنن اوناییکه به دارو جواب نمیدن حتما برو دنبال درمان نمیخوام نصیحت کنم ولی یه روز به خودت میای میبینی دیگه خیلی دیر شده یا بهترین روزای عمرت الکی هدر رفته 

عزیزم خودکشی و مردن راحته این زندگی کردن هست که خیلی سخته 

میدونم شرایطسختی تحمل کردی به اینجا رسیدی ولی پناه نبر به افسردگی 

نوروتراپی ام دیدم استفاده میکنن اوناییکه به دارو جواب نمیدن حتما برو دنبال درمان نمیخوام ...

من الانم خیلی دیر کردم به پوچی رسیدم از زندگی خییییلی عقب موندم

توان ندارم گریه م گرفته

اوخی💚

میگذره عزیزم، دوره‌های سخت برای همه هست... و اینو بدون که همه اونقدر سختی در زندگیشون تجربه کردن یا تجربه خواهند کرد که گاهی دوست دارم نباشن... ولی زندگی همینه دیگه. تقلا؛ حتی اگه به چیزی تهش نرسی...

روزای بهتر میان؛ گاهی فقط باید تحمل کرد... 

پیش روانشناسم برو؛ مشکلات تو حل شدنیه.

اوخی💚 میگذره عزیزم، دوره‌های سخت برای همه هست... و اینو بدون که همه اونقدر سختی در زندگیشون تجربه ...

🥺🥺🥺همش میگم جوونیم و تمام بچگیم رفت با وسواس  از وقتی یادم میاد درگیر وسواسم از ۱۳ ۱۴ سالگی هم افسردگی بهش اضافه شد

پدرمادرم خیلی مقصر بودن نمیتونم ببخشم اذیتم میکنه