2777
2789
عنوان

ازدواجتون موفق بود؟

58 بازدید | 38 پست

از ازدواج واقعا میترسم حتی کیس های خوب هم نمیزارم بیان دوست ندارم

مگه نمیگن مثل هندونه در بستس

باید چه کرد

از تجربیاتتون بگید لطفا

صبر به ابطال فرج نیست.
دقیقا همینطوره من با دوست خودم ازدواج کردم ولی خب.... نمی‌دونستم دست بزن داره ولی بعد یسال جدا شدیم ...

الان من دیگه بیشتر ترسیدم راستش

باید چیکار کرد

میشه برای همیشه مجرد موند؟:(

صبر به ابطال فرج نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اشتباه رو نکن . بخاطر ترس از ازدواج ردشون نکن . من خودم زیاد پشیمونم بخاطر این ترسم نزاشتم چند سال پیش بیان خونه و الکی رد کردم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
الان من دیگه بیشتر ترسیدم راستش باید چیکار کرد میشه برای همیشه مجرد موند؟:(

من الان با کسی هم که مثل چشمام اعتماد داشته باشم ازدواج نمیکنم چه برسه خواستگارام یعنی اونقدر شکاک شدم بهشون 

از همشون بدم میاد متنفر شدم از همه پسرا 

من الان با کسی هم که مثل چشمام اعتماد داشته باشم ازدواج نمیکنم چه برسه خواستگارام یعنی اونقدر شکاک ش ...

منم چون یه اقایی که خیلی همو دوس داشتیم داغونم کرد میترسم

پیغمبر خدا هم بیارن میترسم نمیتونم اعتماد کنم

صبر به ابطال فرج نیست.
واقعا؟؟ مامانمم همینو میگه

والا من عین چی پشیمونم . رفته رفته موقعیت ها از بین میرن و بدرد نخور ها میان طرف آدم تازه اونا هم طاقچه بالا میزارن 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
منم چون یه اقایی که خیلی همو دوس داشتیم داغونم کرد میترسم پیغمبر خدا هم بیارن میترسم نمیتونم اعتماد ...

حالا بقیه تجربیاتشونو بخون شاید من مشکل روحی روانی پیدا کردم نسبت به خودشون نظر خودمو گفتم بهت 

والا من عین چی پشیمونم . رفته رفته موقعیت ها از بین میرن و بدرد نخور ها میان طرف آدم تازه اونا هم طا ...

فکرکنم شما مامانمی با اکانت فیک😂😂🤣❤️

صبر به ابطال فرج نیست.
حالا بقیه تجربیاتشونو بخون شاید من مشکل روحی روانی پیدا کردم نسبت به خودشون نظر خودمو گفتم بهت 

منم اینو زندگی کردم میفهمم واقعا

صبر به ابطال فرج نیست.
ازدواج بسیار خوب و عالی داشتم اما اگر برگردم عقب شاید شک کنم به ازدواجم  به خاطر ازدواجم موقعی ...

حتی با وجود اینکه خوب بود بازم مردد میشدید اگه برگزدید عقب؟چقدر عجیب

اینکه میگن ازدواج جلوی پیشرفتو نمیگیره راسته؟مثلا درس

صبر به ابطال فرج نیست.