2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری از دستم برمیومده براشون کردم، خیلی بیشتر از اکثر بچه ها، هر حمایتی که فکر کنید کردم ازشون 

الانم همینه، ولی تعلق خاطری بهشون ندارم، دلم براشون تنگ نمیشه، حوصلشونو ندارم

فک کردین دلیلش چیه؟

زمانی که باهاشون زندگی میکردم.معمولا فهمیده و درک نمیشدم.و خیلی احساس تنهایی میکردم.هر کسی به خودش اجازه میداد وارد حریمت بشه و اینکارو اصلا بد نمیدونستن.براحتی میتونستن توی تصمیمات دخالت کنن. اسمش رو هم دلسوزی و بزرگی و اینا میذاشتن.هرچند خانواده من خوب بودن ولی من بخاطراین مسائل خیلی عذاب کشیدم.الان فکر میکنم چطکر یه زمانی تونستم باهاشون و توی اون شرایط زندگی کنم.الانم توی یه شهر دور از خونه زندگی میکنم.و خیلی خیلی آرامش دارم

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
به این فکر کردین که چرا؟  اذیتتون نمی کنه این احساس؟

چون ادمای سرد و‌بی احساین

هیچوقت ازم حمایت نکردن

همیشه کوچیکم‌کردن 

همیشه فرق گذاشتن 

همیشه توهین‌ کردن

از خونه فراریم دادن

هیوقت بهم پول ندادن

دیگه چی بگم؟

نگرانشون میشم، کمک می کنم ، کارهاشونو راست و ریس می کنم ولی فقط چون می دونم از پس کارهاشون برنمیان ن ...

من و‌خواهرامن همینیم.کمک‌مادی و‌معنویی همه جوره می کنیم ولی ته ش مثل سگ‌رفتار می کنن