2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بعد عمل بینی شون زشت میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 135 پست
خیلیی 🥰مرسی عزیزم طبیعی عالیه ایشالا به سلامتی عزیزم🌷

فدات عاشق فرم دماغت شدم خدا کنه برا منم مثل شما خوشگل در بیاره من صورتم پهنه فکر کنم همون طبیعی بهش بیاد ☺️

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
از بس دکتر زیاد شده خب طبیعتا بعضیاشون کارشون خوب نیست و داغونن. اما دکترای ایران برای طبیعی عمل کر ...

بحث من روی مدل نبود ‌. و خب این حرفت ک دکترای ایران تو طبیعی کارشون خوبه ینی من مثلا فانتزی خواستم و خراب شده !! الان اینو  از کجا متوجه شدی ؟! اتفاقا من طبیعی خواسنتم . اینم ک دکتر زیاد شده جای دکتر مثلا خوبی رفتم نه ازینا ک هیشکی نمیشناسدشون . ولی در کل تو ایران واقعا عمل ریسکه . 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عاشق فرم دماغت شدم خدا کنه برا منم مثل شما خوشگل در بیاره من صورتم پهنه فکر کنم همون طبیعی بهش ...

قربونتو گلم ایشالا عالی عالی میشه فکرای خوب بکن و انرژی مثبت بده صدرصد عالی میشی عزیزم🥰🥰🥰🥰

قربونتو گلم ایشالا عالی عالی میشه فکرای خوب بکن و انرژی مثبت بده صدرصد عالی میشی عزیزم🥰🥰🥰🥰

عزیدلمی ممنون گلی واقعا یکم استرس دارم ممنون از انرژی مثبتت 😘😘

عزیزم یه سوال دیگه میگم ماساژ مبینی براهمس یا یه سریا انجام باید بدند؟

چرا ریسکه اتفاقا عمل های زیبایی ایران شناخته شدس خیلیا میان ایران کارای زیبایی انجام میدن ، ال ...

چی بگم والا . با یه تحقیق خیلی کوچیک متوجه میشی اون خیلیا عرب ها هستن ک خب بخاطر قیمت خیلی کم عمل های اینجا روجوع میکنن

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
من روزهارو میشمارم هم شوق دارم هم استرس 😅 اره طبیعی خوبه ولی خب نه خیلی طبیعی باشه که تغییر نکنی&nb ...

منم روز شماری میکنم و استرس دارم

دوست دارم الان بخوابم صبح پا میشم دماغم عمل کرده باشه😂😂😂

برای من طبیعی بشه هم تغییر میکنه

عزیزم یه سوال دیگه میگم ماساژ مبینی براهمس یا یه سریا انجام باید بدند؟

من انجام ندادم عزیزم هر نوبت که میرفتم پیش دکترم خودش انجام میداد عزیزم بازم ا ز دکتر بپرس به من گفت نیاز نیس خودش ماساژ میدادیا دستیارش که چسب میزد