2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بعد عمل بینی شون زشت میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 135 پست
کلا عمل بینی تو ایران ریسکه . چون بهترینها هم خرابکاری دارن ‌. منم عمل کردم و متاسفانه دکتر خرابش کر ...

چرا ریسکه اتفاقا عمل های زیبایی ایران شناخته شدس خیلیا میان ایران کارای زیبایی انجام میدن ، البته بینشون دیگه بدم هست 

سه تاصلوات می فرستی  برای گشایش مشکلمون؟😘خواهری بفرس😃ان شاالله به مراد دلتون برسید😻♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا عمل بینی تو ایران ریسکه . چون بهترینها هم خرابکاری دارن ‌. منم عمل کردم و متاسفانه دکتر خرابش کر ...

از بس دکتر زیاد شده خب طبیعتا بعضیاشون کارشون خوب نیست و داغونن.

اما دکترای ایران برای طبیعی عمل کردن خوبن. اما خب ایرانیا دوست دارن بینیشون رو فانتزی عمل کنن. ریسکیه، چون هر دکتری نمیتونه.

وگرنه از اطرافیانم اونایی که طبیعی عمل کردن خدایی خوب شده مشکلی نداره. بیشتر ایرادا برای اوناس که دنبال فانتزی شدن بودن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من ببینیم کوچک بود بچه بودم شکست تصادف کردیم قوز بدی داش خیلی خوب شد عزیزم

عزیزم عالی شده کم پیش میاد من از بینی عملی خوشم بیاد 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست