2777
2789

سلام 

میخوام از تجربتون برای خرید خوشخواب استفاده کنم.قبلا یه تایپیک زدم اکثرا گفتن طبی فنری خوبه حالا میخوام ببینم مارک رویال کسایی که داشتن چجوریه خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااااا منم میخام امروز برم تشک تختمو بخرم البته رویال میگیرم و برای جهاز.خوبه چون امتحانشو پس داده برای دوتا خاهرام گرفتیم الان یکیشون 10سال اونم 5سال اخ نگفته

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

منم طبی فنری رویال دارم.من راحتم به شرطی که تنها بخوابم.چون فنریه شوهرم که بخواد تکون بخوره بیدار میشم😩😩😩😩

درکل خوبه خودش.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ااااا منم میخام امروز برم تشک تختمو بخرم البته رویال میگیرم و برای جهاز.خوبه چون امتحانشو پس داده بر ...

قربون دستت شما که میری برا منم بخر  

قیمتشو نمیدونی چنده؟

منم طبی فنری رویال دارم.من راحتم به شرطی که تنها بخوابم.چون فنریه شوهرم که بخواد تکون بخوره بیدار می ...

ننه پاریس چ همدردیم ما🤗

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

مال منم طبی فنری رویال...یعنی قحطی مارک بیاد،رویال نمیگیرم

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍