الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تشک ماهم فنریه واقعا جدی میگم نگیر من شبا دویست دفعه بیدارمیشم چون شوهرهی پامیشه میره اب میخوره دستش ...
😂😂😂😂
باز شوهرتو عذر موجه داره. شوهر من صدبار پامیشه یخچالو خالی میکنه کلا.
منم بیدار میشم دیگه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
نه من فوبیا دارم جک جونور رد شه از روم. زمین نمیتونم بخوابم.
درزمینه ی خواب یک عدد بدبخت هستم😂😂
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
دوسال پیش واسه جهیزیه گرفتم...حدود ۸۰۰...بهترین جنسش بود به قول خودش...چقدم ازش تعریف کرد...چنماه بعدش فنراش کم کم شرو کرد به در رفتن...خدا ازشون نگذره ..کمر درد گرفتیم
خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍