2777
2789
عنوان

چرا ایرانیان از شادی می ترسند؟

74 بازدید | 25 پست

«چرا ایرانیان از شادی می‌ترسند؟»

Fear of happiness

در مقاله‌ی خواندی زیر ۶ دلیل می‌آورد که بعضی از کشورهای شرقی مثل ایران، برعکس کشورهای غربی از شادی می‌ترسند و از آن گریزانند (Aversion to Happiness):

۱- برعکس غرب، شادکامی در ایران اولویت اول نیست.

۲- ظرفیت روانی تجربه‌ی شادی آنها کمتر است.

۳- باور دارند که شاد بودن باعث می‌شود، اتفاقهای بد رخ بدهد.

۴-باور دارند که شاد بودن، فرد را تبدیل به آدم بدی می‌کند.

۵- اعتقاد دارند که شاد بودن ممکن است دل کسی را که شاد نیست بشکند.

۶-فکر می‌کنند که دنبال کردن شادی در نهایت باعث فساد و تباهی خود فرد می‌شود.

▪️دکتر روح الله صدیق

چه چرت و پرتایی کی گفته میترسن با باعث فساد میشه یا دلایل دیگه اش 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادی نداریم ک بترسیم💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

شاد بودن بر مردم ایران حرام است شادی گناه است گناه

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

دقیقا، ناخوداگاه افراد شاد رو افراد فاسد و بدی میدونن و مسخره میکنن یا نسبت بهشون احساس تنفر و انزجار دارن.

توی ایران بچها و نوجوونای افسرده برچسب بچه ی خوب میخورن و بچه ی شاد رو به پدر مادرش میگن جمعش کن وگرنه افسارشو از دست میدی!

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا