2777
2789
مگه حمام قراره با حرارت آب دوش گرم بشه؟

پس با چی گرم میشه؟ توی تابستون که پکیج خاموشه رادیاتورش گرم نمیکنه که. چون حمامم کوچیکه با همون حرارت آب گرم میشه. ولی تا ببندی هم زود یخ میکنه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هوا گرمه. آب رو ببندی هم حموم سرد نمیشه. بهتره موقع شست و شوی بدن با صابون آب را ببندی.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نیاز به امتحان کردن نیست، چون من کلا آبو الکی باز نمیزارم. اتفاقا الان تو تابستون حموم مثه سونا میم ...

بدن با بدن فرق میکنه. من اگه خیس باشم سردم میشه و هی باید برم زیر آب

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
پس با چی گرم میشه؟ توی تابستون که پکیج خاموشه رادیاتورش گرم نمیکنه که. چون حمامم کوچیکه با همون حرار ...

والا تابستون حمام را گرم نمیکنم 

اول سریع میرم زیر دوش بدنم و موهام خیس میشه شیر را میبندم یه لیف میزنم بعدم شامپو میزنم و دوش را باز میکنم موهامو میشورم و میام بیرون بین 7 تا 10 دقیقه 

یه وقتایی هم بعد شستن موها دوش را میبندم نرم کننده میزنم دوباره  باز میکنم میشورم و میام بیرون

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
منم نهایت ده دقیه برم حمام  هیچ وقت هم با آب باز حموم را گرم نمیکنم حتی زمستون  حمام حول ...

ما تابستونا خاموش میکنیم کلا پکیجو چون همینطوری از داخل حمام حرارت میاد بیرون

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

من نوجوون بودم الکی حمام طولانی میکردم و دوش را هم باز میذاشتم بعد مامانم گفتن این اشتباهه دیگه به مرور به خودم عادت دادم دوش سریع بگیرم 

تو حمام سردم نمیشه تقریبا تابستون با آب ولرم رو به خنک دوش میگیرم 

ما تابستونا خاموش میکنیم کلا پکیجو چون همینطوری از داخل حمام حرارت میاد بیرون

ما شوفاژ داریم ولی حوله خشک کن تابستونها خاموشه فقط برای زمستون هست 

وای بچه ها ما رفتیم خونه ویلایی گرفتیم مثله چی پشیمونم 

دونا درخت نکبتی داره صاحبخونه میگه پای این باید همش آب باشه حالا آبیاری قطره ای هم داره ولی باز زیاد مصرف میشه یعنی میگه از صلح تا شب باید تب باز باشه ایتقدر عذاب وجدان دارم 200 تومن پول آب اومده به شوهرم میگم بگرد دنبال اپارتمان تا توی این اسراف شریک نباشیم 

الان هوا گرمه. آب رو ببندی هم حموم سرد نمیشه. بهتره موقع شست و شوی بدن با صابون آب را ببندی.   ...

مشکلم اینه که اگه آبو ببندم تا میام بازش کنمو دوباره تنظیمش کنم کلی آب هدر میره تا میاد گرم بشه و تازه بدتر میشه 😕

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
وای بچه ها ما رفتیم خونه ویلایی گرفتیم مثله چی پشیمونم  دونا درخت نکبتی داره صاحبخونه میگه پای ...

مگه درخت چی هست؟

خونه مادربزرگ من ویلایی هست درخت هم داره ولی درختی ندیدم که هر روز آب بخواد خوب ریشه اش میپوسه که !!

وای بچه ها ما رفتیم خونه ویلایی گرفتیم مثله چی پشیمونم  دونا درخت نکبتی داره صاحبخونه میگه پای ...

وااااااای توی این وضعیت نکنید این کارو توروبخدا. فردا گیر خودمون نمیاد یه لیوان آب بخوریم. آب بدید به درخت اما نه از صبح تا شب. آخه یه درخت مگه چقد اب میخواد؟ توی پارکا هم که اینقد سرسبزن از صبح تا شب آب نمیدن بهشون. واقعا گناه داره. شما به صابخونتون بگین آبش میدیم دروغم نگفتین. آب بدین اما کم که اصرافم نشه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
مشکلم اینه که اگه آبو ببندم تا میام بازش کنمو دوباره تنظیمش کنم کلی آب هدر میره تا میاد گرم بشه و تا ...

اگر خونه خودتون هست شیرها را اهرمی کنید یکبار تنظیم بشه دیگه موقع قطع و وصل احتیاج به تنظیم نیست 

مگه درخت چی هست؟ خونه مادربزرگ من ویلایی هست درخت هم داره ولی درختی ندیدم که هر روز آب بخواد خوب ری ...

والا الان اومدم شیراز به مامانمم گفتم همبن رک گفت درخت لیمو هست حالا کاشکی چیزی هم میداد یه مشت لیمو بی آب وپوو سرشه به شوهرم گفتم برو اگر دنبال اپارتمان مثله جی پشیمونم اومدم توی این خونه