2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع شامپو سر و شامپو بدن زدن آب میبندم برای آب کشی باز میکنم

سریع هم میام بیرون الکی لفت نمیدم

حتی موقع شستن دست بعد از سرویس بهداشتی هم چون اصولی میشورم وقتی داریم با مایع میشورم آب میبندم موقع آبکشی دوباره باز میکنم

برای مسواک هم هر وقت آب جوشی اضاف بیاد میریزم تو لیوان سرد شد از اون برای شستن دهان استفاده میکنم 

همین

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه

منم نهایت ده دقیه برم حمام 

هیچ وقت هم با آب باز حموم را گرم نمیکنم حتی زمستون 

حمام حوله خشک کن داره که داخلش آب گرم جریان داره و همیشه گرم میمونه (حوله خشک کن ها یا به سیستم شوفاژ متصله یا به پکیج و آبگرمکن)

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
منظورت غسله؟؟ مگه میشه سه دقیقه ای حموم کرد؟؟😕

نه منظورم حمومه... شامپو میزنم بعد تا نرم کننده رو.موهامه لیف میزنم بعد کلا آبکشی میکنم میام بیرون 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خب اگه آب بسته باشه چون بدنت خیسه سردت میشه امتحان کن

عادت کردی منم اینطوری بودم ولی دیگه بستم شیر اب رو الان هم بی خیال لیف میکنم بعد شیراب رو باز میکنم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
نه منظورم حمومه... شامپو میزنم بعد تا نرم کننده رو.موهامه لیف میزنم بعد کلا آبکشی میکنم میام بیرون&n ...

منم مثل شما همه کارها نهایت ده دقیقه تازه موهام هم بلنده 

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
ما ابگرمکنمون اگه اب هی ببندی باز کنی بازی درمیاره دیگه داغ نمیکنه واسه همین برم تا آخر بازه😔

ما هم شیر آب حمام از ایناس که 2 ساعت باید آب سرد و گرمو تنظیم کنی واسه همین نمیشه هی ببندمو باز کنم 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍