2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

50 بازدید | 37 پست

سلام

من نامزد دارم و دیروز با هم رابطه داشتیم البته نه کامل ولی دخول داشتیم اما خونی ندیدم. خودمم و البته ب اندازه‌ی ک دخول داشتیم قبلا خودم امتحان کردم انگشت کردم یعنی قشنگ انگشتم تا تهش رفت ولی چیزی نشد الان خیلی استرس دارم اصلا نمیدونم بکارت دارم یانه یا چ شکلیه، بنظرتون برم مامایی ی گواهی چیزی بگیرم ؟ لطفاً راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه نوعش خونریزی نداره که بعدم وقتی رابطه داشتی میخوایی بری گواهی سلامت رو بگیری؟؟؟باید قبلش میرفتی که رابطه نداشتی خانم

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

موندم نمیترسین انگشت میکنین توو

والا منم مجردم منم نوجوان بودم منم کنجکاو بودم 

ولی هیچ وقت انگشت نکردم خودمو

ترس داره 

شماها چطور نمیترسین

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
شاید بکارتت از اون نوع بکارت هاست که خونریزی نداره 

یه سوال من ۱۷ سال پیش که ازدواج کردم گواهی گرفتم برای همسرم گفت با اولین برخورد پاره میشه چون خیلی جلو پرده ولی اصلا من هیچوقت خون ندیدم میخام بدونم قضیش چی بوده مگه میشه بدون خون باشه پرده بکارت

یه سوال من ۱۷ سال پیش که ازدواج کردم گواهی گرفتم برای همسرم گفت با اولین برخورد پاره میشه چون خیلی ج ...

اره بکارت چند نوعه که یه نوعش فقط با زایمان طبیعی کامل از بین میره و موقع اولین دخول خونریزی نداره 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

از نوع ارتجاعی هست هایمنت گواهی رو باید قبل رابطه میگرفتی منم خودم انگشت کردم از روی کنجکاوی یا چیزه دیگه ن من واقعا رابطه برام سخت بود دکتر گفته بود با انگشت امتحان کنید متل منم خون نیومد