2777
2789

مامانایی که تک فرزند دارید و قصد دارید تک بمونن برای بچه هاتون چه برنامه هایی دارید چکار کنیم در آینده فردی موفق و موثر باشن احساس خوشبختی کنند لطفا پیشنهاداتون رو بگید چکار کنیم شاد باشن ؟

والا تنها موندنشون هم یه جور سخته من همیشه بفکرم ولی نمیدونم چیکار کنم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تک فرزند دارم   و متاسفانه با تک فرزندیش نتونستم کنار بیام ،خسته شدم از بس تو پارک و مهد دنبال همبازی براش گشتم،

تو خونه هم از پا دراومدم از بس باهاش وقت گذروندم

اطرافیان ما متاسفانه همه بیش تر از دوتا دارن،همیشه در حال مقایسه کردنه👧

من خودم تک فرزندم یه دوست درست و حسابی براش پیدا کن تنهایی هنوزم من رو اذیت میکنه 

اصلا غصه نخور

من دو تا خواهر دارم ولی قطع رابطه کاملم باهاشون

اصلا انگار ندارمشون 

هیچ وقتم موقع نیاز کنارم نبودن

عزیزم من مامان نیستم ولی خودم تک فرزندم ❤️ چیزی که خیلی مهمه اینه که سعی نکنید یه عضو ضعیف خانواده ببینینش 

اجازه بدید مثل بزرگا حرفاش شنیده بشه 

چیزی که تک فرزندا بیشتر حس میکنن همین ضعیف بودن توی خانوادس و باعث کمبود اعتماد به نفسشون میشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

میبرمش تو پارک با بچه ها بازی میکنه

خانه بازی میبرمش

کلاس های کاردستی و نقاشی میخوام ثیت نامش کنم

بنظرم رسیدگی و توجه ب ی بچه راحت تر از دوتاست

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

خوشبختی یه احساس درونی است ، ما نهایتا میتونیم براشون شرایط خوب تحصیل و بهداشت و تفریح فراهم کنیم. با کمک روش های نوین فرزند پروری اونها رو بزرگ کنیم .

علایق و استعداد های اونها رو بشناسیم و زمینه رشد استعدادشون رو فراهم کنیم.