2777
2789

آخرین باری که کسی دوست داشتمو دیدم 

مریض بودم چهرم یکم بهم ریخته بود 

یعنی یکم زیر ابرو داشتم و صورتم جوش زده بود و قرمز شده بود 

همیشه اینجوری نیستم این دفعه چون مریض بودم اینجوری بودم صورتم کلا مثل همیشه نبود 

اما لباس هام خوب بود و خودم هم تازه دوش گرفته بودم و عطر زده بودم 

بعد خیلی با تعجب و با دقت صورتمو نگاه میکرد فکر کنم واسش تازگی داشت 

اهل آرایش و اینا هم نیستم 

هیچی نگفت ولی دیدم داره خیلی نگاه می‌کنه گفتم چون مریض شدم صورتم جوش زده و اینا...

به نظرتون خیلی خورده تو ذوقش یا شنیدم اگر ظاهر خوب نباشه مردا و پسرا سرد میشن درسته؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا طرف دوست داشته باشه همه جوره دوست داره فقط روی بوی دهن خیلیا حساسن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

‌کسی که با جوش بخواد بره الان بره بهتره چون بعدا چیزای خیلی بدتری میبینه

نیاز نیست اعتماد به نفستو از دست بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه قراره دوست داشته باشه و یه رابطه دائمی باشه ، باید به این چیزا هم عادت کنه و همه جوره دوست داشته باشه!  

مریضی و بیحالی و بیحوصلگی همیشه هست و مهم اینه که طرف مقابلت درکشو داشته باشه

.

کسی که بپسنده و دوست داشته باشه همه جکره میپسندتت 

من باهاش با لباس مدرسه میرفتم بیرون اولین قرارمون یادم رفت پشت لبمو بند بندازم 😂😂 

همون جوری پسندید 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

من به این نتیجه رسیدم اگه کسی. کسی رو واقعا دوست داشته باشه له له هم باشه بازم دلش ضعف میره واسش 

اگه نه فقط صرفا پی هدفی باهاش حالا یا هوس یا از ظاهرش خوشش اومده یا رفع نیاز عاطفی یا جنسی یا وقت گذرونی و..

و زمانی که اون نیاز یا هدف از بین بره یا رفع بشه دیگه تمایلی به ادامه دادن نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه ولی این دفعه خیلی قرمز شده بودم 

اشکال نداره عزیزم.خودت باش و فقط لطفا اعتماد ب نفس و عزت نفس خودت رو از دست نده .خب؟دختر فامیلمون سرطان سینه داشت یکی از سینه هاشو بریدن.زیر بار پروتز نرفت .گفت باید شوهرم منو همینجوری دوسداشته باشه

وسرانجام ، عشق برنده است...❤️