2777
2789
عنوان

میگن دختر اجازه بیرون رفتن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش خودت فکر کن دخترا امروزی خیلی حساسند کسی گولشون میزنن نمیفهمن

دخترت رو جوری بار بیار که به پسرا رو نده

تا آخر که نمیتونی زندونی کنی 

اینجوری یه آدمی میشه که از جامعه هیچی نمیدونه

هعی چقدر تو منی

البته من با دعوا جنگ کار خودمو میکنم ولی بعضی وقتا واقعا بهم بر میخوره و خسته میشم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

شوخی میکنی؟

یکم ک وایسی میگن دانشگاهم دخترارو خراب میکنن 😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو زود تر از دختر بودن یه انسانی و حق داری با دوستات بری بیرون

کاش به بهونه دختر بودن دخترا محدود نشن 

باهاشون درست صحبت کن و بگو منم مثل دختر پسرای همسنم نیاز دارم..

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
اصلا ربطی نداره برای منم میشناسن ولی اجازه نمی دن میگن ما از اون خوانواده ها نیستیم

خب همین نشون میده چه فکری بر فرض راجب بیرون رفتن میکنن 

الان واقعا یه بیرون رفتن ساده برای یه جوان 20 ساله خیلی چیز نرمالی هست 

ولی متأسفانه خانواده شما راجبش جبهه گرفتن 

درسته دختر مسئولیت داره جامعه گرگ شده و تو جامعه افراد بدکار زیادن 

ولی تا زمانی که در مکان های شلوغ و پر رفت و آمد و قابل اعتماد بری مشکلی پیش نمیاد