2777
2789
عنوان

میگن دختر اجازه بیرون رفتن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت میکردین تا حالش جا بیاد  سنش بالای ۲۰بود ؟

نه بابا ۱۸ سالش بود دخترم و شوهرم با تمام وجود عصبانی بودن میخواستن شکایت کنن  توی کلانتری باباش خیلی سیلی زد به پسره 

پسره کلا خیلی هوله  چند وقت قبلش هم توی محرمی این پسره خیلی غلطای زیادی کرده بود یعنی حساب کن چند بار دیگه هم اومده بود اینجا 

۱۵ سالم بود که دیگه بابام گزاشت خودم تنهایی برم مدرسه کم کم کلاس ها و باشگاه رو تنهایی رفتم ۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم دیگه هر از گاهی ماشین میداد برم دانشگاه بعدشم دیگه ۲۲ سالگی کلا هرجا میخواستم میرفتم قبلش فقط خبر میدادم ولی اینم بگم خودم هیچ جا به جز کلاس و باشگاه نمی‌رفتم  مطمعن بودن جایی نمیرم بهم آزادی داده بودن 

نه من بکنم فکر کنم سرمو ببورن بزنن رو دیوار

تنها نیستی 

هیچ وقت از پدرم نمیگذرم هیچ وقت

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱