2777
2789
عنوان

میگن دختر اجازه بیرون رفتن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 118 پست
انقدر دیدم سن بالا هایی که گرفتار شدن. اینهارو باید پیش از سن قانونی آموزش داد. پس از اون دیگه کار ...

اموزش دادن که مهمه ولی نظارت هم مهمه حداقل تو سن بالا گرفتار بشه بهتر از سن پایینه فردا نمیگه تو منو از بس ازاد گذاشتی راهم و گم کردم 

۱۹ سال سنمه هرجا میخام با دوستام برم کلی باید باهاشون بحث کنم...از دوستات خوشم نمیاد (اونم دوستایی که ۸ ساله باهاشونم یهو خوششون نمیاد) ، اونجا خوب نیس(یه کافه معمولی وسط شهر) و....خیلی اوقاتم میگم با دوستام میخام برم بابام میگه خودمون میریم بیرون...باباجان اخه من شاید بخام با همسن و سالم حرف بزنم و خسته شده باشم از فضای خونه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی با یه مشاور مشورت کن که چه کاری درسته اگه بچه دار شدی

من دورم میبینم طرف انقدر به بچه ازادی داده یه ماشین هم داده بهش که الان 21 سالشه رفته عاشق یه پسر بیکار دانشجو شده پاشو تو یه کفش کرده که من میخوام با این ازدواج کنم مادرش داره از غصه دق میکنه دختره هم محل مادرش نمیده بیچاره مادر هی میگه این مناسب تو نیست فردا طلاقت میده گوش نمیده از اول هم ازادی دادن خوب نیست دیگه بعدش نمیشه جمعش کرد 

اموزش دادن که مهمه ولی نظارت هم مهمه حداقل تو سن بالا گرفتار بشه بهتر از سن پایینه فردا نمیگه تو منو ...

شایدم بگه تو ازبس منو محدود کردی جنس مرد رو نشناختم گرفتار شدم. از کجا معلوم.🤷🏻‍♀️

نظارت رو بهتره با واژه همیاری جایگزین کنی.👍

نظارت رو تا همیشه نمیتونی داشته باشی ولی همیاری تا اخر میتونه روتون حساب باز کنه. از منی که نوجونی محدود شدم بشنو. جاره ساز نیس. اینکه مثلا تا ۲۰ حتی تنهایی بیرون نرفته باشی یهو وارد دانشگاه بشی خطرش بیشتره.

بازم خوددانید. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

دخترم پارسال که تولدش بود دوستاش زنگ زدن که میخوایم امروز و پیش هم باشیم باهم رفتن بیرون ، ساعت ۴:۳۰ اینا بود که از خونه رفت بیرون موقع رفتن مامان یکی از دوستاش اومد دنبالشون بعد قرارشد شوهرم بره بیارتشون .

ساعت ۶ دخترم زنگ زد به باباش که بیا دنبالمون ، باباش رفت که بیارتشون اینا از کافه اومده بودن بیرون  یه پسره شروع میکنه متلک انداختن بچه ها هم بهش هیچی نمیگن ، پسره به دخترم میگه بیا یکم باهم آشنا بشیم  دخترم میگه برو من نمیخوام ،همون موقع دخترم با دوستاش میان از خیابون رد بشن بیان اون طرف پسره از پشت دستشو میکشه ، دخترم دستشو میگیره می‌پیچونه   دستش در میره ،شوهرم میبینه میاد اینطرف شوهرم هم یه سیلی می‌خوابونه دهنش مردم جداشون کردن  از اون طرف رفتیم کلانتری بابای پسره التماس می‌کرد که  شکایت نکنید و اینا اوضاع داشتیم ...