سوین۲۵ مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 عنوان کیابادوبچه طلاق گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 27 پست بخاطر اعتیاد 1403/03/11 | 21:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5606 چی چطور میتونه دختر عموی من با پسرعموی من ازدواج کرده بود دوتا بچه بزرگ داش یاد عشق دوره نوجونیش کرد ... چی بگم خواهر خدا ببخشدشون شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5606 چجورثابت کنم کمپ تاحالا نرفته من وضعیتم افتضاح بود .چندتانامه پزشک قانونی داشتم چندتا نامه کمپ شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
زیتون۶۸۶۸ عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1206 ن خب شاید اونم گول اون نامروو خورده تا مرد خودش نخا زن هیج غلطی نمیکنه گول چیه؟ یه اقا یا یه خانم متاهل چرا باید سمت جنس مخالف بره زندگی دو طرف خراب میشه .انشالله زمین گیر بشن زندگی منم یه ج ن ده خراب کرد میخام طلاق بگیرم روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
زیتون۶۸۶۸ عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1206 چی چطور میتونه دختر عموی من با پسرعموی من ازدواج کرده بود دوتا بچه بزرگ داش یاد عشق دوره نوجونیش کرد ... خدا نابودشون کنه.... روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
دختراستوایی عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14303 گول چیه؟ یه اقا یا یه خانم متاهل چرا باید سمت جنس مخالف بره زندگی دو طرف خراب میشه .انشالله زمین گیر ... انشالله هم نامزد سابق من هم اون خانم دردی بگیرن دواش گرون آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
زیتون۶۸۶۸ عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1206 انشالله هم نامزد سابق من هم اون خانم دردی بگیرن دواش گرون اینا تاوان پس میدن مث شوهر من و الان نابود شدن زندگیشون جهنمه.... روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 من وضعیتم افتضاح بود .چندتانامه پزشک قانونی داشتم چندتا نامه کمپ خرجتوچیکارم یکنی
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5606 خرجتوچیکارم یکنی هیچی فقط یارانه بخورو نمیر توبدترین شرایطم بیشتر وقتا گشنگی شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 هیچی فقط یارانه بخورو نمیر توبدترین شرایطم بیشتر وقتا گشنگی خداکمکت کنه برا منم دعاکن
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5606 خداکمکت کنه برا منم دعاکن حتما عزیزم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 حتما عزیزم شرمنده ی چیزی سوال شد برام کجا ساکن هستینینی رفتین خونه پدرتون
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5606 شرمنده ی چیزی سوال شد برام کجا ساکن هستین ینی رفتین خونه پدرتون بله خونه بابامم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین