2777
2789
چی چطور میتونه دختر عموی من با پسرعموی من ازدواج کرده بود دوتا بچه بزرگ داش یاد عشق دوره نوجونیش کرد ...

چی بگم خواهر خدا ببخشدشون

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خب شاید اونم گول اون نامروو خورده تا مرد خودش نخا زن هیج غلطی نمیکنه

گول چیه؟ یه اقا یا یه خانم متاهل چرا باید سمت جنس مخالف بره زندگی دو طرف خراب میشه .انشالله زمین گیر بشن زندگی منم یه ج ن ده خراب کرد میخام طلاق بگیرم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
چی چطور میتونه دختر عموی من با پسرعموی من ازدواج کرده بود دوتا بچه بزرگ داش یاد عشق دوره نوجونیش کرد ...

خدا نابودشون کنه....

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
گول چیه؟ یه اقا یا یه خانم متاهل چرا باید سمت جنس مخالف بره زندگی دو طرف خراب میشه .انشالله زمین گیر ...

انشالله هم نامزد سابق من هم اون خانم دردی بگیرن دواش گرون

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

انشالله هم نامزد سابق من هم اون خانم دردی بگیرن دواش گرون

اینا تاوان پس میدن مث شوهر من  و الان نابود شدن زندگیشون جهنمه....