2777
2789
عنوان

اگه میخوای حاجت روا شی بیا🦋📿

6 بازدید | 36 پست

برای تک تکتون و برای خانواده تون آرزوی سلامتی و سعادت درونی و بیرونی دارم…🌱

الهی هر جا هستین در آرامش کامل به سر ببرین🥲🦋

اسمتون و همراه با حاجتتون بگین میخوام بنویسم بزارم لای قرآن براتون دعا کنم و تا میتونین دوستاتون و تگ کنید تا تاپیک پر بازدید شه 🙂🤍

شماهم خواستین برای حاجتم سه تا حمد بخونین ممنون از همراهیتون💫

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله حاجت روا بشید همگی  برای منم دعا کنید امسال به حاجتم برسم ازدواج کنم اسمم مریم&nb ...

دعا میکنم خوشبخت بشی هر چی ب صلاحتونه اون اتفاق بیفته…

حتما سوره ی واقعه یادت نره حتی ی صفحه هم بخونی کافیه🌱

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

فائزه آرامش داشته باشم 

منم براتون خوندم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

ممنون ازت

امشب یه پیامی که میخوام دریافت کنم

هلاک شدم بخدا

برای موفقیت و خوشبختیم و عاقبت بخیرمم دعا کن لطفا

اسمم ستایش

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
حدیثه  برای اینکه یه ازدواج با عشق و علاقه و آسایش و آرامش.داشته باشم امسال و خدا برام جبران ک ...

انشالله که عاقبت بخیر باشین🌱

واسه بخت و ازدواج و پیدا کردن شریک زندگیتون سوره ی واقعه خیلی خوبه حتی شبا ی صفحه هم بخونی کافیه🦋

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

ممنون عزیز دلم برای اینکه سلامتیمو بدست بیارم و از شر همه بیماری هام راحت بشم و اینکه چیزی ک ترسشو دارم اتفاق نیفته واسم🥲

چشم منم براتون میخونم

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

سلام گلی 🥺🤍

دعا کن به میلادم برسم و زودی ببینمش دلم براش قد سوراخ جوراب مورچه شده😭😭

اسمم رو نمیتونم بگم ولی ذکر کن گلپونه که خدا خودش عالمه 🥺🤍

ممنون گلی 🫂🥺❤️❤️❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)