2777
2789

من دیروز بیمارستان با قرص سقط کردم علت جنین متوقف شده بود از نظر روحی خیلی بهم ریختم خیلی دلم گرفته در حدی که حالم خرابه ولی نمیتونم گریه کنم بهم میگن شیش ماه تا یک سال اقدام نکن میخوام تجربه خانم هایی که شرایط منو داشتن بدونم ممنون میشم تجربه هاتون بدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا دیدم بعد گذشت سه ماه از سقط بارداری موفقی داشتن اما اگه شما عجله نداری ۶ ماه خودتو تقویت کن با خیال راحت تر اقدام کن‌ 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

خواهر من عید پارسال به خاطر بارداری خارج از رحمی یکی از  لوله های رحمشو از دست داد شانس بارداری مجددش فقط ۴۰ درصد بود ۹ ماه بعدش باردار شد الانم ۶ ماهشه و جنینش خدا رو شکر سالمه

اخه من و همسرم عاشق بچه ایم یسال خیلی زیاده

ن خودت تقویت کن زود نیار که خدا نکرده پشت سر هم تجربه تلخ سقط بشه برو آزمایش و خودت کامل بسپار دست متخصص بعد سقط بدن خیلی ضعیفتر از زایمان میشه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
یازده هفته که هفت هفته متوقف شده درواقع اصلا جنین نبود جفت تشکیل شده رشد نکرده یجورایی بارداری پوچ

مگه سونوی تشکیل قلب نرفتی که متوجه نشدی جنین وجود نداشته؟

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
مگه سونوی تشکیل قلب نرفتی که متوجه نشدی جنین وجود نداشته؟

چرا سونوی اول پوچ بود سونوی دوم دوهفته اختلاف قلب تشکیل نشد دیگه طبیعی سقط نشد رفتم بیمارستان

چرا سونوی اول پوچ بود سونوی دوم دوهفته اختلاف قلب تشکیل نشد دیگه طبیعی سقط نشد رفتم بیمارستان

ببین بارداری پوچ از نطفه ضعیف هم میشه حسابی خودتو شوهرتو تقویت کن معجون و آجیل و موز شیر عسل کاچی گرمیجات خلاصه چیزای مقوی بخورید تا اسپرمای شوهرت و تخمکای خودت قوی بشه از الان شروع کن چون سقط کردی کاچی زیاد بخور جیگر و پسته بخور جون بگیری 

بعد اینکه خوب شدی انشالله هرروز صبح زود پاشو ورزش کن باشگاه و پیاده روی برو صبحانه کامل بخور که حسابی تخمدان هات فعلا بشن تا انشالله سریع بعد اقدام حامله بشی