2777
2789
عنوان

محمدم زنگ زد ، قلبم داره آتیش میگیره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا میشه تایپیک اخرمو گزارش بزنید براتون ایت الکرسی میخونم 

گزارش زدم

تروخدا دعا کن امشب یه پیامی که میخوام دریافت کنم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

برای دونفر فرصت شغلی کار درمنزل با گوشی فراهم شده اگه کسی میخواد یه درامد درمنزل داشته باشه پیام بده

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
کاملا درک میکنم اما کسی اگه کسی را بخواد خودشو به آب و آتیش میزنه بیاد خواستگاری هر جوری شده رضایت خ ...

اره عزیزم اما شرایط ما فرق میکزد ، پدرم پیغام داده بود اگه یه بار دیگه حتی خاستگاری بیاین داغ پسرتون میزاریم رو دلتون 

حتی آخرین باری که خاستگاری اومد خودمو تا سر حد مرگ کتک زدن ، اونم قبلن یه بار زدن 

مگه پسره چکار بود که پسرت اینجوری گفت ؟

سیگار میکشید ، اما مشکل اصلی کینه ایه که حتی نمیدونم به خاطر چی هست ، از خیلی وقت پیش اینا از هم بدشون میومد ، پدر من و پدر اون ، ولی بابای اون بخاطر پسرش تلاش کرد ، خودمم که دیده بود بیشتر مصمم شد اما نشد💔