2777
2789
عنوان

عکس گذاشتم،میشه بگین رنگ موهام چطور شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 44 پست
اولا ک قشنگه مبارکت باشه😍 دوماااااا شوهرت چند سالشه ک بهت میگه سنت میبره بالا؟😒😒

ممنونم دوست مهربونم❤️😘جفتمون ۲۶ سالمونه ولی هرکی میبینه فکر میکنه اون ده سال از من بزرگتره….پیش خودشم گفتنااااا ولی باز از من ایراد میگیره!!!!!!تازه اینجوری کردم اختلاف سنی ظاهریمون کمتر نشون بده هرکی تو سالن میدید میگفت تو برعکسی رنگ کردی سنتو پایینتر نشون میده و نازترت کرده !!!!!حالا آقا کلاااا نابودم کرد…..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارادت ک چرا  مثلا یک بار موهام رنگ کردم گفتم چه تغییری کردم  جلو همه گفت موهاتو شونه کر ...

درسته عزیزم به تعداد آدما سلیقه وجود داره ولی کاش همه یادبگیرن از همسر خودشون لااقل تعریف کنن حتی اگه چیزی سلیقشون نبود…..😔🥺اعتماد به نفسم نابود شده احساس میکنم کمبود محبت گرفتم خیلیی بهم ریختم از وقتی فهمیدم اینقدر روم تاثیر میذاره….

درسته عزیزم به تعداد آدما سلیقه وجود داره ولی کاش همه یادبگیرن از همسر خودشون لااقل تعریف کنن حتی اگ ...

اخی عزیزم 

من فکر میکنم برخی مردا کمتر بروز میدن

یا چون خودت خوشگلی بدش میاد کاری برای زیبایی بکنی 

یا برخی مثل پدر من خوششون نمیاد زنشون خوشگل بشه 

اخی عزیزم  من فکر میکنم برخی مردا کمتر بروز میدن یا چون خودت خوشگلی بدش میاد کاری برای زیبایی ...

فداتشم گلم ممنونم ازت ،نمیدونم والا چی بگم ی وقتایی علنی میگه فلان کار کردی زشت شدی ،حالا خیلیا تعریف کردن قبلش ازما !!!!کاش لااقل فقط بروز نمیداد 

فداتشم گلم ممنونم ازت ،نمیدونم والا چی بگم ی وقتایی علنی میگه فلان کار کردی زشت شدی ،حالا خیلیا تعری ...

میگم‌که شوهر شما احتمالا از اون مردایی گه دوست نداره خانومش به خودش برسه ومیترسه 

میگم‌که شوهر شما احتمالا از اون مردایی گه دوست نداره خانومش به خودش برسه ومیترسه 

راستش بعضی وقتا فکر میکنم اگه ی خانم دیگه ای میبینه ک به خودش میرسه خوشش میاد برا همین نمیخواد کسی از من خوشش بیاد و خودمم فکر نکنم خوشگل شدم ،این فکر بیشتر اذیتم میکنه…..

ممنونم عزیزم بخدا اینقدر زده تو ذوقم حالم داره بهم میخوره از خودم همش ایراد میگیره!!!!!!!!!!با اینکه ...

برای نشون ندادن ضعف خودش شما رو سرکوب میکنه این یه اصل تو روانشناسیه خیلی از آدما این مدلین برای اینکه ضعف خودشونو قبول نکنن اونو به اطرافیانشون نسبت میدن من جای شما بودم منبعد ازش اصلا نظر خواهی هم نمیکردم کار خودمو میکردم دوبار اینجوری کنی و بهش بگی نظرت واسم هیچ اهمیتی نداره حساب کار دستش میاد 

ممنونم دوست مهربونم❤️😘جفتمون ۲۶ سالمونه ولی هرکی میبینه فکر میکنه اون ده سال از من بزرگتره….پیش خود ...

وای وای وای

کاملا درکت میکنم چی میگی با یه نفر رلم ازم ۶ ماه بزرگتره هم سن هستیم 

ولی بهم گفت چه حسی داری با یه شوهر جوون میخوای ازدواج‌ کنی🥲 یه جوری میگفت انگار من ازش بزرگتر بودم. ب خاطر همین میخوام باهاش کات کنم هر چند که دوستش دارم💔 چون میدونم معیارش دختر سن کمتر از خودش بوده💔

شما اختلاف ماهتون چقدره؟ کی بزرگتره؟

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱
وای وای وای کاملا درکت میکنم چی میگی با یه نفر رلم ازم ۶ ماه بزرگتره هم سن هستیم  ولی بهم گفت ...

من هشت ماه ازش بزرگترم عزیزم ….چی بگم !ی وقتایی خودشو خیلیییی بزرگ میدونه ی وقتام ک اینجوری میگه بهم !!!!