2777
2789
عنوان

عکس گذاشتم،میشه بگین رنگ موهام چطور شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 44 پست

رنگش قشنگه، تهرانی؟ کجا رنگ زدی چقدر شد.

مردا معمولا بیشترشون سلیقه این چیزا رو ندارن توجه نکن برا خودت رنگ کن و دلت رو شاد نگه دار، هر چقدر بیشتر شادیتو به آدما گره بزنی بیشتر غمگین میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برخی مردها از جمله شوهرم مو مشکی و زن ساده دوست دارن  منم همرنگ مو  و مش و...هایلایت و هر ...

ناراحت نمیشی ازش؟؟؟دلم گرفته…..هرکاری میکنم به چشمش نمیاد منم از ساده بودن خستم همش دلم تغییر میخواد😭😭😭

ناراحت نمیشی ازش؟؟؟دلم گرفته…..هرکاری میکنم به چشمش نمیاد منم از ساده بودن خستم همش دلم تغییر میخواد ...

نارادت ک چرا 

مثلا یک بار موهام رنگ کردم گفتم چه تغییری کردم 

جلو همه گفت موهاتو شونه کردی

نه ناراحت نمیشم 

میدونی به تعداد آدما سلیقه وجود داره

والا قشنگه مبارکت باشه زیاد به شوهرت اهمیت نده مگه واسه اون باید به خودت برسی باید واسه دل خودت به خ ...

ممنونم عزیزم بخدا اینقدر زده تو ذوقم حالم داره بهم میخوره از خودم همش ایراد میگیره!!!!!!!!!!با اینکه هم سنیم خودش ده سال بزرگتر از من نشون میده قیافش یعنی همه میگناااا بعد ب من میگه سنت رفته بالا!!!!!!!!!!!!حالا هم بیبی فیسم ک نسبت ب اون ریزه ترم…..هووووف خسته شدم🥺تو دوستی اینقدر تعریف میکرد الان نمیدونم چرا اینطوری شده🥺🥺🥺🥺

عکست بزار تا چطوری احساس میکنم خیلی نازی لطفا بزار

ممنونم مهربونم🥺❤️از بعد ازدواج نذاشت کلا عکسام جایی بذارم داستان میشه برام دوستم بیا خصوصی ایدی تلگراممو میدم عکسای قدیمم هست فداتشم🙈

رنگش قشنگه، تهرانی؟ کجا رنگ زدی چقدر شد. مردا معمولا بیشترشون سلیقه این چیزا رو ندارن توجه نکن برا ...

ممنونم گلم ….در حال حاضر اطراف تهرانم،ی سالن سمت اسلامشهر اگه خواستی بگو خصوصی اسمشو بگم دوستم….۶ تومن شد….

اینقدر اعتماد به نفسم بالا بود همسرم کلا نابودش کرده😔😔😔