2777
2789
عنوان

متخصص بینی

21 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبین من برای مشاوره رفتم پیش خانم دکتر ارزو خوانساری نیا ولی گفت سبک v عمل میکنم (جوری که از رو به رو انگار کانتور شده) گفت تخصص من بینی های استخوانی و کم ایراده دکتر اکبر اعتمادی رو بهم معرفی کردن گفت تخصص ایشون بینی های گوشتیه رفتم ایشون هم دکتر خیلی خوبی هستن رضایت و... زیاد دارن هزینه جراحی چهل میلیون و پونصد هزارتومنه حالا سه شنبه قراره عمل کنم متخصص قلب هم رفتم یکو خرده ای اونجا هزینه کردم یکو خرده ای هزینه ازمایش ها شد بارداری قند خون چربی خون کم خونی تیروئید،، که خداروشکر هیچ مشکلی ندارم ولی هزینه اسنپ و.. هم هس دوساعت با محل زندگی من فاصله داره الان گفتن هزینه عکاسی روز جراحی هم هست بنظرتون چقدر میشه با اسنپ هربار برم مطب بگردم پونصد میشه تقریبا عمل هم گفت ضربع خورده بینیت گفتم ن والا گفت از رو به رو متامایل به سمت راسته تا اون روز دقت نکرده بودم و گفت سوراخای بینیت کوچیکه زیاد نمیتونم جمع کنم که مشکل تنفسی پیش نیاد ولی بازمسعی میکنم خوب باشه با قوس ملایم نوکشم گفت صورتت گرده نه تیز میاد نه گرد مابین تیزو گرد خوبه بنظرتون چطور میشع... اصلا استرس ندارم با اینکه کلا اولین باره عمل میخام کنم 🤦🏻‍♀️😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم میشه یکم از مراقبت های بعد عمل بگی

عزیزم زین عینک ژله ها که خنک میشه 

بخر بزار رو چشمات بخاطر ورم و کبودی

البته خوده کلینک هم میده بهت ولی اگه ندادن داشته باشی

سعی کن کلا رو کمر بخوابی

تا چند روز اول مایعات خیلی کم نمک بخور

حتما دو سه پیرهن دکمه دار بزار سر دست

چون از یقه سخته روزا اول لباس بپوشی

دکمه دار بپوش

عزیزم زین عینک ژله ها که خنک میشه  بخر بزار رو چشمات بخاطر ورم و کبودی البته خوده کلینک ...

مرسی عزیزم الان شما بعد دوماه بازم رو کمر میخابی؟؟ برایمن خیلییی سخته ینی اصلا بعد خوابیدنم خبر ندارم چجوری میشم خیلی بد میخابم یکی میگفت از این بالش بادیا بگیر 

مرسی عزیزم الان شما بعد دوماه بازم رو کمر میخابی؟؟ برایمن خیلییی سخته ینی اصلا بعد خوابیدنم خبر ندار ...

نه عزیزم من بعد دو هفته نتونستم تحمل کنم دیگه رو پهلو خوابیدم

غذامم دیگه همه چی میخورم