2777
2789

عکس بی حجاب نه ها با حجاب ولی خب همش میگه چکار کنم منم نمتونم اعتماد کنم

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دست از سر پسرا میتونید بردارید چقدر گندشون کردین.روزی صدتا تایپیک. رل کراش پارتنر این پسرا و مردا خیلی الکین که ما بهشون دلخوش کردیم موجودای عجیبین.اینا همونایی که عاشق بودیم الان شدیم قاشق

کلا این‌کارها رو بذار کنار.‌سالم زندگی کن. الان عاشق یکی میشی. دل میبندی.‌دو روز دیگه میندازه کنار.‌شکست عشقی میخوری.‌روحیه ات رو از دست میدی.دیگه اون آدم سابق نمیشی.‌قشنگ هر کی و که میپسندی بگو بیا خواستگاری بعد تحقیقات و با اطلاع خانواده ها و شناخت کامل بدست آوردن از طرف ازدواج کنید. و با زندگی خودتون و خانوادتون بازی نکنید

کلا این‌کارها رو بذار کنار.‌سالم زندگی کن. الان عاشق یکی میشی. دل میبندی.‌دو روز دیگه میندازه کنار.‌ ...

عزیزم میگه قصدم ازدواجه تا سال دیگه 

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡
عزیزم میگه قصدم ازدواجه تا سال دیگه 

گلم من تاپیکهای قبلیت و خوندم شما گویا چند بار هم دوست پسر داشتید تا کجاها هم‌پیش رفتید. ولی اشتباه نکن عزیز من. پسرا فقط یک لذت میخوان و تمام. میندازنت کنار و میرن سراغ بعدی.‌اینجوری شانست واسه ازدواجم از دست میدی.