دخترم کلاس شیشمه.تابستون شروع شده روزی ۱۰ بار هری پاتر میبینه دیوونم کرده همش میخوام فیلم ببینم کنترل رو میگیره از روی فلش هری پاتر میبینه 🥹 منم مجبورم به روی خودم نیارم ناراحت نشه . اولای تیر تولدشه میگه تروخدا برام کتابشو بخر ، دخترم کتاب خون نیست و ۳ میلیونه کل جلداش😐میکه نه تروخدا بخر میخونم کل کامپیوترشو کرده هری پاتر،چوبدستیشو براش خریدم فیگور هم میخواد . کل اتاقشون کرده عکسای هری پاتر و دوستاش.اینم بگم دخترم خیلی با شخصیت و با ادب هست و اگه بگیم برات نمیخریم میگه اشکال نداره ولی به مدتیه گیررر به هری پاتر . چند روز پیش دیدم داشت توی دیجیکالا کتاب و .... هری پاتر رو میدید و بغض میکرد. خودم کوچیکیام گیر میدادم به گروه های موسیقی فکر کنم دخترمم مثل من گیر داده به هری پاتر.جدیدا داره ورد هاشو حفظ میکنه . بنظرتون چیکارش گنم؟بهش بگم حق نداری هری پاتر ببینی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!