2777
2789
عنوان

هری پاتر..

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 26 پست
نه.  فیلم ها ی مناسبی نیست.  سرگرمی دیگه پیدا کن براش.   مثلا بگو تو هم داستان هری پ ...

مثلا دختری جادو گری که مجبور شده برای جراحی پاش بیاد پیش موگولها زندگی کنه.  بیمارستان رفتنش و مدرسه رفتنش. و....  

حق نداره جادو گری کنه...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب...نسخه صوت داره؟

آره خیلی خوبه از فیدیبو تهیه کنید با صدای آرمان سلطان زاده خودتون هم گوش کنید بهش

اما کاش دخترتون راهنمایی رو پشت سر میذاشت بعد علاقه مند میشد برای دختر کلاس ششمی زیاد تخیلیه

معجزه کن صبر مرا 
تشویقش کن.  حتی بگو بیا کلاس نویسندگی ثبت نام کنم.  معلم کمکت کنه

معملشون میگه انشاش واقعا فوقالعاده هست ، داخل مدرسمون کلاس نویسندگی برگزار شد دخترم شرکت کرد و مقام اورد ولی اینکه هروز ۱۰ بار فیلمشو میبینه مخالفم

..
معملشون میگه انشاش واقعا فوقالعاده هست ، داخل مدرسمون کلاس نویسندگی برگزار شد دخترم شرکت کرد و مقام ...

وقتی شروع کنه به نوشتن وقت نمی کنه ببینه.  خصوصا که شنیدم قسمتهای بعدیش اصلا مناسب نیست.  

حالا نظر خودتون رو نمی دونم . اما به نظرم این که براش مثل یک سرگرمی سالم هستش خیلی عالیه . 

نسخه صوتی کتاب رو میشه  از فیدیبو خرید 

اما خود کتاب رو اگر خیلی دوست داره بهش بگین هر دو ماه فقط یک جلد کتاب  میخرید 

یا هر نسخه رو به عنوان کادوی مناسبتی بهش بدین 

مثلا جلد اولش کادوی تولد باشه یا یه مناسبت دیگه 

حقیقتا یک جا خریدنش هزینه سنگین داره  ولی تیکه تیکه خریدنش بد نیست 

در هر حال هر چی نظر خودتون باشه همون اولویته 🌹🌹

منم نوجوان بودم  بدجور عاشق بازیگرا و خواننده های کره ای بودم . نمی گم الان بدم میاد . هنوز هم دوستشون دارم ولی نه به شدت اون موقع . اون علاقه آتشین فقط مال نوجوانی بود 

ولی بابتش خوشحالم همونا هم خاطره شد برای من 

🌙🌸🌷