2777
2789
عنوان

سونوگرافی نیلو(دکتر قربانی) یا سونوگرافی نرگس(دکتر واسعی)؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 8388 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. 

دوستان سونوگرافی تابناک توی خیابون ولیعصر یکی از قدیمی ترین مراکز سونوگرافی هستش. انواع سونوگرافی های قبل و بعد از بارداری رو انجام میده. از کالر داپلر گرفته تا آنومالی ها و غربالگری ها. در ضمن خانومایی که دکتر براشون عکس رنگی از رحم نوشته و می ترسن که انجام بدن این مرکز با کمترین درد و خونریزی و بدون هیچ مشکلی براشون انجام میده.

88891112

*مرکز سونوگرافی و رادیولوژی تابناک*

سونوگرافی داپلر رنگی - سه بعدی و چهار بعدی - بیوفیزیکال و NST - تعیین جنسیت در سه ماهه اول بارداری - غربالگری و بررسی سلامت جنین- آنومالی اسکن- اکوکاردیوگرافی قلب جنین- بررسی منحنی رشد جنین- سونوگرافی ترانس واژینال و ترانس رکتال- نمونه برداری از ضایعات تیروئید و پستان- داپلر رنگی تیروئید- ماموگرافی دیجیتال- رادیولوژی های ساده و رنگی دیجیتال- عکس دندان (opg ، سفالومتری و ... ) - هیستروگرافی (عکس رنگی از رحم)- سونوهیسترو- دستگاه سنجش تراکم استخوان پیشرفته و ....

شماره : 02188891112

من رفتم دكتر واسعي خيلي دكتره اروم و خوبيه به كارشم خيلي مسلطه هرچي ازش سوال بپرسي با مهربوني جواب م ...

سلام عزیزم 

شما سونو انومالی رو پیش ایشون رفتید؟

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

من روی نظرات شما رفتم سونوگرافی دکتر قربانی.

دفعه اول -هفته 13- خیلی تحویل گرفت ولی جنسیت رو هم اشتباه گفت.

سونوگرافی NT را رفتم دکتر کلانتری که انصافا دکتر دقیق و کاربلدیه.

دفعه بعد که رفتم سونوگرافی دکتر قربانی با وجود اینکه بهم وقت داده بود و سر ساعت حاضر شدم، نزدیک 4ساعت معطل شدم. حالم خیلی بد بود و درد داشتم تا حدی که افرادی که جلوم بودن از منشی خواستند که منو بفرسته داخل. اما امان از سنگدلی. تازه دکتر قربانی وقتی فهمید من درد دارم، گفت اگه نمی تونه بشینه بره و نوبتشو کنسل کنین و وقتی نوبتم شد و رفتم داخل چنان با بی ادبی و پرخاشگری با من برخورد کرد که اگر به خاطر معطلی چند ساعته خودم و همسرم نبود، ول می کردم می رفتم. علتش می دونین چی بود؟؟ چون سونو NT را رفته بودم جای دیگه

لطفا بیخودی از کسی تبلیغ نکنید.من چند ساله می رم سونوگرافی دکتر دانش و دکتر کلانتری، با وجود شلوغی و اسم و رسمشون، تا حالا رفتار بد ازشون ندیدم. ولی این خانم فکر کرده اسم درآورده و مشتریش زیاد شده می تونه هرجور که بخواد با مراجعین برخورد کنه.

منم آزمایشگاه و میخام برم نیلو (دنا) برای سونوگرافی خود مرکز انجام نمیده؟ سونو گرافی نزدیگش هست؟وقت ...

سلام.

سونوگرافی نیلو هیچ ارتباطی با آزمایشگاه نیلو نداره.

من سونوگرافی نیلو رفتم. راضی ام بودم . هر هفته با مطب تماس بگیرید روزای ویزیت هفته رو بپرسید.

معمولا اگه از 7-6 صبح دم ساختمون مطب باشید میتونید اسمتونو واسه ویزیت اون روز یادداشت کنید .

تلفنی هم نوبت میدن 

اصلا سونو نیلو با دکتر واسعی قابل مقایسه نیست،من هردو رو رفتم،دکتر واسعی انقدر با شخصیت و مهربون و باسواد هستن آدم از لحظه ِلحظه ای که پیششون هست لذت میبره ولی مهتاب قربانی فقط یک آدم خودشیفته و پر ادعا و بی سواد که فقط دنبال تبلیغات هستن،از وقتی رفتم پیش دکتر واسعی حس تنفرم به قربانی از بین رفت،لطفا دکتر واسعی رو با اون دلقک سیرک یکی نکنید