2777
2789
عنوان

دختر خانم های گل بانو های گرامی

4 بازدید | 5 پست

خواهشا انقدر نگید پیرا کات کردن و پسرا خیانت کردن، من پسرم و ۶ سال پیش تنها فقط من بودم که برای اینکه رابطه عاشقمون متلاشی نشه تلاش کردم و البته موفق نشد، من میگم اخلاق ها با هم متفاوته مگرنه پسر و دختر و زن و مرد نداره، طرفی هم که کات میکنه هم اذیت میشه و هم به خاطر اینکه اون کات کرده عذاب هم میکشه اما ما چون نمیبینمش متوجه نمیشیم، شاید طرف من هم دلایلی برای کات کردن داشت که من نمیدونستم، شاید طرف من هم عذاب میکشید و من نمیدیدیم ، اما اونم گریه های بی صدای منو نشنید و اشکامم که مثل ابر بهار میبارید رو ندید

چشم عباس اقا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خداوند یه عشقی ابدی یه دختر خوب محترم بزاره سرراهتون برادر گرامی🌹

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

داداش مرغ اینا یک‌پا ندارا فلج مادرزاده کلا با مردا بد هستن

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم