2821
2789

من سابقه کیست نداشتم با اقدام به بارداری کیست گرفتم. تو این چند ماه هر دفعه که از کیت تخمک گذاری استفاده کردم پر رنگ ترین حالت خط تست بازم از خط کنترل کمرنگ تر بود.این ماه سونو کردم قبل پری گفت کیست 4 سانتی داری، بعد از پری سونو کردم شده بود 2 و نیم سانت که گفتن زیر سه سانت اصلا کیست حساب نمیشه. این ماه که از کیت استفاده کردم خطش از کنترلم خیلی پررنگ تر شده بود.میخوام بدونم یعنی ماه های گذشته تخمک گذاری نداشتم که کمرنگ بوده؟ یعنی میشه این ماه مامان بشم؟؟!! 😣

چ نوع کیستی؟ ینی این ماه نداری؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیست هموراژیک(خونریزی دهنده). نه دیگه دکترم گفت کیستت خودش از بین رفته، دارو هم مصرف نکردم 

منم داشتم کلا کیست بدی نیست حالا فولیکولات خوب بودن؟کی اقدام کردی من هرچی کیت تخمک گزاری میزارم مثبته نمیدونم چرا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم داشتم کلا کیست بدی نیست حالا فولیکولات خوب بودن؟کی اقدام کردی من هرچی کیت تخمک گزاری میزارم مثبت ...

روز 6 سیکل سونو داخلی داشتم گفت هم تعدادشون خوبه هم اندازشون.این ماه پنجمه اقداممه.ده روز دیگه موعد پری هست.تخمک گذاری معمولا 14 روز قبل از پری بعدی هست. بخاطر همین شما باید از دو سه روز قبلش از کیت استفاده کنین.ممکن هم هست این مثبت بودنه تا دو سه روز باشه. بازم اطلاع دقیق ندارم

منم یبار پارسال رفتم سونو

گف ۲ میل هست و دارو نداد 

الان اقدام ب بارداری کردم

ولی نزدیک تخمک گذاری هیچ علائمی ندارم

مثلا ترشح و این چیزا درصورتی ک قبلا داشتم

فقط چند روز بعد پری درد خفیف زیر شکمم داره

علتش چیه

منم یبار پارسال رفتم سونو گف ۲ میل هست و دارو نداد  الان اقدام ب بارداری کردم ولی نزدیک ت ...

والا اگه از دکترا بپرسین احتمالا میگن بدن با بدن، و ماه با ماه با هم فرق میکنه.قرار نیست همیشه یه مدل باشه.مثلا من خودم روز 4 پریم تقریبا خونم قطع میشه، اما ماه پیش یهو دل درد گرفتم و اندازه نصف کف دست ازم لخته رفت، به دکتر گفتم گفت قرار نیست هر ماه مثل هم باشه، در حالی که من میگم یا واسه کیستم بوده یا اقدام.شما چند وقته اقدامی؟ 

والا اگه از دکترا بپرسین احتمالا میگن بدن با بدن، و ماه با ماه با هم فرق میکنه.قرار نیست همیشه یه مد ...

سه ماه هست

دلم‌میخاد زودباردار بشم

میترسم چند سال طول بکشه‌چون نازایی زیاد داریم تو اقوام

شما چجوری اقدام میکنی مثلا دوران تخک گذاری شب در میون من شوهرم زیاد همراهی نمیکنه برای اقدام مت ...

والا شوهر منم همینطوره😂اولش فکر می‌کرد با یه بار اقدام بابا میشه ،بعد دو سه دفعه فهمید کارش سخته نسبتا بهتر شده. تقریبا از روزی که پاک میشم یه شب درمیون اقدام داریم تا دو سه روز بعد از تخمک گذاری.تا پریود بعدیم هر وقت رابطه داشته باشیم دیگه جلوگیری نمی کنیم

کیست هموراژیک(خونریزی دهنده). نه دیگه دکترم گفت کیستت خودش از بین رفته، دارو هم مصرف نکردم

عزیزم کیستتون علائم خاصی هم داشت؟ مثل درد زیر شکم یا تیر کشیدن تخمدان؟

آدم باید خودش باشه ، مگه اینکه خودش آدم خوبی نباشه🌱

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792