2777
2789

اقا ما عقدیم ، میخواستیم وسائلمون اماده شد بریم ماه عسل ، حالا از طرف یه ارگان مذهبی (من و شوهرمم مذهبی هستیم) قراره مراسم ازدواج اسان بگیرن توی تالار و به صرف شام مراسمشم مذهبیه مولودی، و دف و حاج اقا و .. و نکته مهم اینکه ۵۰ تا مهمون میشه دعوت کرد

حالا ما خانواده هامون مذهبی نیستن ولی دوستام مذهبین ، میترسم خانواده رو دعوت کنم بهشون خوش نگذره و حرف دربیارن ، میترسمم دوستام دعوت کنم  و بعدا بفهمن شر بشه 

به نظرتون چیکار کنم؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
برو با دوستات که مذهبین حداقل به اونا خوش بگذره
1
20%
خانواده ات دعوت کن (خاله ، عمه ، عمو ...)
1
20%
کلا بیخیال مراسم شو و برو ماه عسل
2
40%
برو مراسم تو دلت نمونه بعدا
1
20%

من اون‌مدلی دیدم خانواده مذهبی ولی بچه ها نیستن 

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ۵۰ نفر به هر کی بگی اون یکی رو نگی دلخور میشه شر میشه .همون دوتایی برید یه شام بخورید بیاید  والا به خدا به هیچ کسم نگید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
یعنی بچه ها رو دعوت نکنم؟ رسم نیست سمت ما

منطورم اینه مثل شما ندیدم تاحالا

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
بدون مهمان بریم؟ دوست دارم دوستام بیان 

خو ت میگی بعدا  فامیلا میفهمن  نمیتونی دهن دوستاتو چشب بزنی که هی میخوای استرس داشنه باشی وای تو رو خدا نگید نگید اخرشم میگن بیکاری برای خودت دردسر درست میکنی 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم از الان عادت کن دوتایی به همسرت برید مسافرت اصلا اصلا اصلا این پیشنهاد رو به خانواده خودت یا همسرت نده که شمت هم بیاید .مانانت بیاد مامانم بیاد زیارته مامانت دوست داره مامانم دوست داره ابجیت بیاد خواهر زادم بیاد فلانی بیاد بیساری بیاد .وقتی به بار بردی دیگه میشه عادت .اون دفعه مامان تو اوند این دفعه مانان من بیاد .به خدا که فقط اذیت میشید پدر ناورامون خودشون جووناشون هما جا رفتن  دو تایی برید خوش بگذرونید اشتباهی که من کردن نکن که الان اصلا اصلا اصلا نمیتونم یه مسافرت تنهایی با شوهرم برم فقط به خاطر اینکه  دیگه عادت شده و باهامون میان و فقط دردسرش بر ای منه حالم از هر جی مسافرته به هم‌میخوره.و اصلا هم سوغاتی نخر برای هیچ کس .اگر نیخوای بهت خوش بگذره.اگرنه همیشه اسیر این پاساژ و اون پاساژی که برایفلانی سوغاتی چی بگیرم چی نگیدم