بچها من به خواستگارم جواب مثبت دادم تا به امروز هم سه بار رفتیم اتاق صحبت کردیم به درخواست اونا ،یکبار هم تلفنی ، بعد امروز زنگ زدن گفتن پسرشون میخواد دو روز فکر کنه ، یعنی دارم دیونه میشم 😐 خیلی حس کوچیکی بهم دست داد به نظرتون اگه زنگ زدن ردشون کنم؟
چون خانوادم میگن خونه داره به اسم خودش بچه سالم و خوبیه😐
تحملشو داری تو همون خونه که به اسمشه حق تنها تا سرکوچه رفتن هم نداشته باشی؟ محدود باشی و بدون اجازه آقا هیچ کاری نتونی بکنی و فقط با خودش بتونی جایی بری اونم با هزار بهونه و بداخلاقی که آی کارم موند آی وقت ندارم ترافیکه فلانه... ببین اینارو چیز کوچکی نبین چون واقعا عذاب آوره
مطمعنم همچین آدمی چون گفته حق تحصیل و کار نداری و خونه دارباشی
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔. ۳بار سقط داشتم💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من دوست دارم از خونم هر چه زودتر خلاص بشم برای همین
ادمی ک از الان نزاره درس بخونی و کار کنی و تو اجتماع باشی مفت نمی ارزه ،فقطمیخوای ازدواج کنی؟ از چالهدرمیای میفتی تو چاه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تحملشو داری تو همون خونه که به اسمشه حق تنها تا سرکوچه رفتن هم نداشته باشی؟ محدود باشی و بدون اجازه ...
دقیقا👌👌
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اختلاف سنیتون زیاده. جدا از این من خودم نمیتونم با اینکه یکی بهم بگه کار نکن و درس نخون کنار بیام. مراسم رو حالا میگیم بیخیال... ولی اینجور که معلومه نه اون به تو علاقه داره و نه تو به اون. جدی اینجوری میخواید ازدواج کنید؟ 😕
اختلاف سنیتون زیاده. جدا از این من خودم نمیتونم با اینکه یکی بهم بگه کار نکن و درس نخون کنار بیام. ...
فکرکن یارو ۳۱ سالشه رفته دورهاش و زده،جوونی کرده خوشگذرونده حالا اومده یه دختر آفتاب مهتاب ندیده ۱۹ ساله بگیره و بهش امر و نهی کنه
این که همونه. فهمیدیم دوست داره. میگم این از چه فکری نشات می گیره. ایا بددله؟ آیا سلطه گره؟ چون معمولا میپرسن نظرو اگه نطرات هماهنگ بود اکی می کنند نه اینکه بگن حق تحصیل و کار نمیدیم