2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه حالم ازت بهم میخوره

979 بازدید | 27 پست

دو روزه نی نی سایت خوب کار نمیکنه شاید دیر ج بدم خواهشا شما نظرتون و بگید چیکار کنم من خیلی زیبام هیکلم ک قبل ب دنیا اومدن پسرم انقدر خوب بود همه ارزوشون بود مث من باشن از خود راضی نیستم فقط میگم ک بدونین از وقتی ب پسرم شیر میدم لاغر شدم ولی بازم سینه و باسنم خوبه ینی نظر خودم بازم خوبمولی همسرم دیروز میگفت انقدر لاغر شده حالم بهم میخوره ازت خیلیییی سرد شده یه مدته میشه بگین چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐من بودم میزدم تو دهنش

بگو بچه شیر میدم نه ماه باردار بودم جای اینکه تقویتم کنی و بهم برسی اینجوری رفتار کردن چه معنی میده وقتی بخاطر بچت به این روز افتادم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بگو منم حالم از تو بهم میخوره.

بگو شیر خشک بخره برا بچه تا شمام تپل بشی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

چرا مردا انقد حرومزاده شدن عاخه

خب بچه تورو بدنیا اورده هیکلش بهم ریخته چرا اینجوری میکنی مردک روانی

هیچی عزیزم به خودت برس سگ محلش کن

بااین ادم حرف زدنم بی فایدست

چون اگه میفهمید اینچیزارو نمیگفت

ناراحت نشو ازم ولی انگار دوستت نداره وزن بهانشه .

وگرنه آدم کجا دلش میاد ب این لحن با کسی ک دوسش داره حرف بزنه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فکر کنم بد دهنی  بی ادبی  حتا سرد شدنش ربطی به چاقی لاغری شما نداره

ربطی نداره 

مرد زیاد دیدم مث شوهر اسی شدن چون بدن زنشون تغییر کرد 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بخدا میگم خیلی قدش کوتاهه چاااااق ب شدت چون چروک تازه موهاشو کاشت کرده هر کی مارو میبینه فک میکنه دخ ...

نشون نده اعتماد به نفست پایینه خودتو با اعتماد به نفس نشون بده نقطه ضعف دست مردا ندید 

اگه چیزی گفت همینا رو بزن تو سرش