2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه حالم ازت بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینحور باشه که اون علاقه مرد به آهی بنده جای تاسف برای اون مرد

همینه متاسفانه 

اگه واقعا دوس داشته باشن زنشونو جای این زر زرا بهش میرسن و دورشو میگیرن نکه فکر پایین تنه کوفتیشون باشن

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بخدا میگم خیلی قدش کوتاهه چاااااق ب شدت چون چروک تازه موهاشو کاشت کرده هر کی مارو میبینه فک میکنه دخ ...

همینم بهش بگو 

بگو همینجوری ۳ هیچ ازت جلوترم هرکی میبینه فکر میکنه دخترتم پس اگر حالت بهم میخوره برو بشین تو توالت خونه رو به گند نکشی اعصاب منم بهم نریزی 

بی اعتماد ب نفس نیستم لباس قشنگ میپوشم ب خودم میرسم بنظر خودم خیلی خوبم الانم ولی اون اینجوری فک نمیکنه همش‌میخاد چاق شم نمیدونم چون بچه دیده میشم در مقابلش واسه اون باشه شاید 

همینه متاسفانه  اگه واقعا دوس داشته باشن زنشونو جای این زر زرا بهش میرسن و دورشو میگیرن نکه فک ...

بازم بر میگرده به شعور اون مرد

که نفهمه هیکل  یه زن تغییر در طول زمان تغییر میکنه

مثل خودشون که شکم میارن در حد...😊

همینم بهش بگو  بگو همینجوری ۳ هیچ ازت جلوترم هرکی میبینه فکر میکنه دخترتم پس اگر حالت بهم میخو ...

والله من تا حالا خوشتیپ فلان صداش میکردم دیروز ک گفت منم گفتم ولی گوشش بد هکار نبود گرفت خوابید از صبح با خودم درگیرم بخدا انقدر تمیزم هروز دوش ولباس تمیز خونه غذا پسرم همه چی ولی

درست میگی عزیز واقعا امروز ب حدی حالم خرابه ک حتی نمیتونم ب پسرم برسم 

به پسرت برس ولی مطلقا کاری برای همسرت نکن میگه غذا بگو برو سر یخچال یه چیزی بخور من خسته ام یا میاد خونه بچه رو بردار برو تو اتاق باهاش بازی کن کلا یه مدت الا بهش اهمیت نده 

به پسرت برس ولی مطلقا کاری برای همسرت نکن میگه غذا بگو برو سر یخچال یه چیزی بخور من خسته ام یا ...

اونم بدتر میشه اخه کلا قهر کنم‌ هیچ کاری نمیکنه اونم خودشو میزنه ب قهر فعلا ک اون اهمیت نمیده بهم