دو روزه نی نی سایت خوب کار نمیکنه شاید دیر ج بدم خواهشا شما نظرتون و بگید چیکار کنم من خیلی زیبام هیکلم ک قبل ب دنیا اومدن پسرم انقدر خوب بود همه ارزوشون بود مث من باشن از خود راضی نیستم فقط میگم ک بدونین از وقتی ب پسرم شیر میدم لاغر شدم ولی بازم سینه و باسنم خوبه ینی نظر خودم بازم خوبمولی همسرم دیروز میگفت انقدر لاغر شده حالم بهم میخوره ازت خیلیییی سرد شده یه مدته میشه بگین چیکار کنم
من نمیتونم تک تک جواب بدم ببخشید نمیدونم چیکار کنم خانومی ک گفت بد دهنی نیستم وقعا گاهی اعصابم خورد میشه ولی اون از من بدتره با زبون خوش حرفم بزنم همینه
بی اعتماد ب نفس نیستم لباس قشنگ میپوشم ب خودم میرسم بنظر خودم خیلی خوبم الانم ولی اون اینجوری فک نمیکنه همشمیخاد چاق شم نمیدونم چون بچه دیده میشم در مقابلش واسه اون باشه شاید
همینم بهش بگو بگو همینجوری ۳ هیچ ازت جلوترم هرکی میبینه فکر میکنه دخترتم پس اگر حالت بهم میخو ...
والله من تا حالا خوشتیپ فلان صداش میکردم دیروز ک گفت منم گفتم ولی گوشش بد هکار نبود گرفت خوابید از صبح با خودم درگیرم بخدا انقدر تمیزم هروز دوش ولباس تمیز خونه غذا پسرم همه چی ولی
درست میگی عزیز واقعا امروز ب حدی حالم خرابه ک حتی نمیتونم ب پسرم برسم
به پسرت برس ولی مطلقا کاری برای همسرت نکن میگه غذا بگو برو سر یخچال یه چیزی بخور من خسته ام یا میاد خونه بچه رو بردار برو تو اتاق باهاش بازی کن کلا یه مدت الا بهش اهمیت نده