2777
2789
عنوان

واااای بخدا دارم حرص میخورم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چیزی نگم بخدا خوابم نمیبره از حرفش 

من جات بودم پول سیسمونی میگرفتم میدادم طلا.سیسمونی ام از واجبات میخریدم خودم با پول همسرم 

قربونی ام خودم میبریدم ۷تا میدادم نیازمند بقیشم میزاشتم یخچالم)البته عقیقه اگر میکنید اوندشرایطش فرق داره)

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

سیسمونی درحد همون جاریت بخر ...اگ قراره بابات گوسفند سر ببره ..ولی اگ شوهرت گوسفند خرید سیسمونی جوری ک میخای 

بعدن پول ی گوسفند در برابر یه سیسمونی اونم دوقلو هیچی نیست 

سیسمونی درحد همون جاریت بخر ...اگ قراره بابات گوسفند سر ببره ..ولی اگ شوهرت گوسفند خرید سیسمونی جوری ...

اون گوسفند خیلی به چشمش میاد

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

ما سیسمونی رو خونواده ی بدبخت دختر میگیرن که به نظرم خیلی رسم مزخرفیه گوسفند رو بابای بچه سر میبره خیلی کم پیش میاد که بابای پسر هم بگیره ولی درکل با بابای بچس خیلی بیخود کرده که هم سیسمونی بگیری هم گوسفند تازه وقتی خونواده ی دختر سیسمونی میدن خونواده ی پسر یه تیکه طلا میدن برا بچه اونا هم میخوان بدن؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اون گوسفند خیلی به چشمش میاد

خودتو ناراحت نکن مث خودشون باش ...بگو مام رسم داریم بابای شوهر یه تیکه طلا میده چی خریدین شما؟ 

من ک سیسمونی بابام اینا گرفتن .گوسفندم شوهرم خرید .خانواده شوهرمم یه گوشواره برا دخترم دادن و چندتیکه لباس و یه دست رختخاب

خودتو ناراحت نکن مث خودشون باش ...بگو مام رسم داریم بابای شوهر یه تیکه طلا میده چی خریدین شما؟  ...

فامیل شوهر که طلا ندادن جراتم نکردن از سیسمونی ایراد بگیرن چون میدونستم جوابشو نو میدم و برام هیچ کاری نکردن حتی شاباش عروسی بهم ندادن شب عروسی کادو که بماند، چون مستاجر بودم و دست خانوادم خالی بود یه مقدار پول سرویس چوب رو نقدی  گرفتم و گذاشتیم رو پولی که می خواستیم ماشین بگیریم البته لوازم ضروری رو گرفتم گوسفندم خود همسرم خرید 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
همین ک جرات ندارن چیزی بگن و جوابشونو میدی خیلی خوبه

هیچ کاری نکردن شاباش عروسی ام بهم نداد مادرشوهرم چه برسه کادو شب عروسیم کلا هیچ کاری نکردن منم چندبار زورم گرفت از پرروییشون و جواب دادم بدون رودربایستی 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂