2777
2789
عنوان

رستوران شیراز و اصفهان

491 بازدید | 13 پست

دوستان ما میخوایم بریم شیراز و اصفهان گردش 

شیراز زیاد رفتم یک اطلاعات میخوام در مورد رستوران شاطر عباس تو خاکشناسی و صوفی ستارخان هم قیمت هم کیفیت غذا 

جای خوب دیگه سراغ دارید بگید 

دوستان اصفهانی لطفا رستوران های خوب اصفهان بگید خصوصا یک جا بگید برای حلیم بادمجان معروف اصفهان 

پیشاپیش ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طرف سبزه میدون اصفهانم رفتی رستوران حجت مخصوصا خورشت بادمجونش عالیه..حلیم بادمجان فروشی هم همونجا چند تا هست خوشمزس...پیتزایی هم نانی پیتزا میدان بیست و پنج ابان

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

اصفهان،تو خیابون ابوذر(آذر) از اون سمتش که نزدیک پل هست ی رستوران هست به اسم پرندیس،حلیم بادمجونش عالیه

اگه کباب و بریان خوب خواستی خیابون آتشگاه رستوران های خوبی داره

تو چهارباغ عباسی رستوران شهرزاد هم خوبه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

اصفهان رستوران نقش جهان توی میدون نقش جهان خیلی عالیه، هم فضاش و هم غذاش. رستوران شهرزاد هم خیلی خوبه، بنظر من شهرزاد از خان گستر هم از نظر کیفیت و هم قیمت خیلی بهتره.

مرسی بچه ها 

همه رو یادداشت کردم اگه چیز جدیدی به فکر تون رسید بازم بگید 

هفت خوان شیراز رفتم الان خیلی قیمت هاش بالا رفته شاطر عباس زیاد رفتم صوفی یکبار رفتم 

میخواستم فرق بین شاطر عباس و صوفی از نظر کیفیت و قیمت بدونم 

دوستان اصفهانی برای اشغال خوری و خرده خوری جایی سراغ دارید بگید 

سلام به همه و شیرازی های عزیز.

تیم کارشد، برای شما عزیزان لیستی از بهترین رستوران های شیراز رو همراه با آدرس، شماره، توضیحات کامل، مسیر یابی و  آدرس روی نقشه تهیه کرده. برای دیدن این لیست به لینک زیر مراجعه کنید.

بهترین رستوران های شیراز در سایت کارشد

امیدواریم بتونیم کمکی کرده باشیم.