2777
2789

یه کولر آبی واسه هال گرفته،اما واسه اتاق ها کارساز نیس،بهش میگم دوتا پنکه رومیزی واسه این دو تا اتاق بگیر(قیمتشون هم زیاد نیس حدودا ۷۰۰ تومن و اینان)اما اصلا عین خیالشم نیس؛همین ک هال کولر داره و خودش گرمش نیس،دیگه من و خاهرمو ک توی اتاق هستیم بیخیال شده 

دارم از گرما میپزم ۳۵ درجه اس شهرمون الان🙄😐😢

کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بخر عزیزم فکر کن جهیزیه می‌خری ازدواجیدی با خودت ببر

چاره چیه نمی شده که بپزی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

باباس اسمش روشه😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بابا همینن شوهر من پنجره م میبنده امروز بهش گفتم تورو قرآن پنجره رو نبند

چرا میبنده🙄🙄🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تو خوبی من امتحان نهایی دارم اتاقمم گرمه از سردرد میمیرم بهش میگم میگه هوا خوبه تازه شوهرعمم اومد با کلی اسرار کولرو‌ آوردن تو اتاقم حالا بابام میگه نه فعلا بزاریم زمین هوا بد نیست  

ما امروز ۳۱ درجه بودیم من اصلا گرمم نبود پنکه هم نزدم . 

اینجا شَبِش ۳۵ درجه اس،وگرنه روزاش تا ۴۶ درجه هم میره

۳۱ درجه ک کولر نمیخواد😐

کاربری دست دو نفره