2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه خیلی مهمههههه🥲

101 بازدید | 19 پست

دوستان راهنمایی کنید لطفا

خواهرم تقریبا ۱۵ سالشه بعد روبیکاش رو گوشی منم هست مدتیه متوجه شدم با یه پسر ۱۷ ساله چت میکنه پسره باهاش لاس میزنه خواهرم بهش میگه داداش ولی پسره معلومه قصد دیگه ای داره

تو خانواده ما بابام خیلی حساسه اگر خواهرام با پسر چت کنن گوشیو برمیداره و خیلی بد برخورد میکنه، اصلا علتی که من روبیکاشو دارم واسه همین بوده که بابام گفته مواظبشون باشم 

حالا چیکار کنم لطفا بگید به بابام بگم یعنی؟بابام‌قلبش مشکل داره میترسم حالش بد بشه از یه طرفم‌خواهرم ادم لجبازیه دائم لج میکنه تو سن بلوغشه همش عصبی هست و پرخاشگری میکنه یا به بهانه های مختلف غذا نمیخوره

لطفا بگید چیکارش کنم میترسم یوقت قرار بزاره بیرون با پسری راهکار درست چیه تو این وضعیت؟

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
اسی دیوونه شدی؟؟؟ برا جی باید به بابات بگی آروم کنترلش کن با رفتار خوب جلوشو بگیر اگه تو بدرفتاری ...

بعدم اصن به روش نیار که چت هارو کامل خوندی چی حس کردی

کم کم باهاش هعی حرف بزن یکار کن از زیر زبونش بکشی اگه بفهمه چت هارو خوندی بیشتر لجبازی میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا  اینجوری که میگی خواهرت حرفتو گوش نمیده

اگه میخوای خواهرت با پسره در ارتباط نباشه پسره رو بلاک کن بعد پیویشو پاک کن 

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

بعدم اصن به روش نیار که چت هارو کامل خوندی چی حس کردی کم کم باهاش هعی حرف بزن یکار کن از زیر زبونش ...

مثلا چی بهش بگم

اگر بابام بفهمه ممکنه کتک بخوره حتی الان لجبازه ولی از بابام‌میترسه سر این قضیه

نمیدونم والا   اینجوری که میگی خواهرت حرفتو گوش نمیده اگه میخوای خواهرت با پسره در ارتبا ...

حرفمو گوش میده منظورم اینه در کل بخاطر اقتضای سنش پرخاشگره همش خودمونی بگم چصناله میکنه من میترسم بهش بگم باز دوباره اینکارو بکنه محتاط تر انجام بده 

مثلا چی بهش بگم اگر بابام بفهمه ممکنه کتک بخوره حتی الان لجبازه ولی از بابام‌میترسه سر این قضیه

من خودم یه مدت همینطوری بودم

خواهرم اعتمادم جلب کرد باهام مث یه دوس رفتار کرد از موضوع اینکه انروز جی شد چرا ناراحتی یا چرا خوشحالی بحث می کشید به چیزی که میخواس بفهمه

یه جوری می‌پرسید انگار که هیچی نمیدونه

من رفتارم خیلییی داغون بود اصن 

به بابات نگو ولی اگه بزاری این رابطه ادامه پیدا کنه پسره در نهایت ابجیتو وابسته خودش می‌کنه بعدش هم ...

فکر کنم خیلی وقته باهاش صحبت میکنه چتاشونم هر سری پاک میکنه  نمیدونم والا باید فکر کنم اول خودم باهاش صحبت کنم

حرفمو گوش میده منظورم اینه در کل بخاطر اقتضای سنش پرخاشگره همش خودمونی بگم چصناله میکنه من میترسم به ...

میدونم من خودم هم سن خواهرتم من میگم بزار باهاش حرف بزنه اگه دیدی داره خراب کاری میکنه جلوشو بگیر  😂

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

من خودم یه مدت همینطوری بودم خواهرم اعتمادم جلب کرد باهام مث یه دوس رفتار کرد از موضوع اینکه انروز ...

حالا خواهرم بمن چیزی نمیگه حتی تو چتاش میبینم حرفهایی که از سر دلسوزی بهش میگیم پیش دوستاش میگه دارن گیر الکی میدن

مثلا واسه استرس امتحاناش بهش همین امروز ظهر میگفتم این امتحانا مهم نیست هر نمره ای گرفتی اشکال نداره سلامتیت مهم تره و از این حرفا اخر سر رفته به دوستاش گفته خانوادم گیر میدن هیچی از من و دردام نمیدونن

کلا بخاطر سنش فکر میکنه افسرده ترین ادم دنیا باید باشه

با من راه نمیاد

بنظرت بگم چتاتو دیدم بهش فرصت بدم دیگه اینکارو نکنه

میدونم من خودم هم سن خواهرتم من میگم بزار باهاش حرف بزنه اگه دیدی داره خراب کاری میکنه جلوشو بگیر&nb ...

میترسم بجایی برسه که دلبسته بشه یا با پسری بره بیرون اتفاقی براش بیوفته اخه ۱۵ سالشه چی میدونه عواقب هر کاری چیه

به بابات چیزی نگو  سعی کن با خواهرت خیلی صمیمی بشی تا خودش بهت بگه بعد نصیحتش کن بگو این راه د ...

من هرکارم کنم انقدر صمیمی نمیشه که بگه

اما باشه سعمیو میکنم از در دوستی وارد بشم