2777
2789

اگه فقط ۱۸ سالتون باشه 

۱۶ سالگی بزور سر سفره عقد نشونده‌ باشنتون 

مخالف درس خوندنتون‌ باشن 

مخالف کار زن باشن 

با حرفاشون خردت کنن 

چیکار میکنید ؟ 

آیا از رویاهاتون دست میکشید؟ 

یا از این آدما دست میکشید؟ 🙂

که از بچگی داغونتون کردن 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت یا خانوادش؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

راستش از این آدما دست میشکم

ولی برای شما نمیشه بدون اینکه شرایطتو بدونیم یه نسخه بپیچیم

اگه خونوادت ازت حمایت میکنن(که با توجه به عقد زوری که نوشتی، بعید میدونم حمایت کنند) ازش جدا شو

اگه حمایت نمیکنند ، با شوهرت صحبت کن با هر روش و کلامی که میدونی روش تأثیر داره قانعش کن ادامه تحصیل بدی

معمولا اغلب شغل معلمیو قبول دارند ، دانشگاهش هم مختلط نیس 

بهش بگو فرهنگیان میخونی، خانم معلم میشی، کمک خرجش میشی

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
پدر مادر؟

همه عزیزم همه 

میگن زن خلق شده برا محبت به شوهر 

زن خلق شده برا بچه آوردن و کار خوندن 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
راستش از این آدما دست میشکم ولی برای شما نمیشه بدون اینکه شرایطتو بدونیم یه نسخه بپیچیم اگه ...

نه همسرم زیاد گیر نمیدن 

ولی میگه باید بشینی زندگیتو درست کنی 

پدرمم همینطور 

دور و بریا هم همینطور 

خستم کردن 

امیدمو می‌خوان ازم بگیرن

من ب شخصه برای رویاهام میجنگم حتی ب قیمت اینکه از پیش خانواده ام برای همیشه برم 

ی جورایی درکت میکنم با این ک مشکلاتمون ی مقداری با هم متفاوت اما من جنگیدم ب خاطر چیزی ک دوسش دارم و در حال حاضر دارم درسم رو میخونم و  میخوام  برم دانشگاه ی شهر دور ک از خانواده ام دور باشم 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

دیگه راهی نمیمونه جز خر کردن شوهر که اون اجازه بده!رابطه رو هم خیلیییی کم میکنم که نتونن دخالت کنن

تصمیم گرفتم هر چند پدر مادرم عزیزن رابطه رو به صفر برسونم 

اونا اگه پدر مادر خوبی بودن دخترشونو با کتک شوهر نمیدادن 

بخاطر هر بهونه کتک نمیزدنش 

الآنم هر روز یه داستان دارن خستم کردن 

من ب شخصه برای رویاهام میجنگم حتی ب قیمت اینکه از پیش خانواده ام برای همیشه برم  ی جورایی درکت ...

دعا کنید فرهنگیان شهر دور قبول شم 

شوهرم رضایت بده میرم 

اینا والدین سمی‌ان 

همه عزیزم همه  میگن زن خلق شده برا محبت به شوهر  زن خلق شده برا بچه آوردن و کار خوندن&nb ...

باید به خودت یکم قدرت بدی تو روشون بایستی بی احترامی نه ها

حرفتو بزنی قانعشون کنی  بگو زن خلق شده برای محبت به شوهر بگو محبت به شوهر رو دارم پس اون چی اون وظیفش چیه  بگو الان تو این زمونه همه دارن میرن دانشگاه دیگه گذشت ۲۰ ۳۰ سال پیش