2777
2789

سه چهار شب پیش خواب دیدم پدربزرگم که یکسال پیش فوت شده رو دیدم بغلم کرد گفتم خیلی دلم برات تنگ شده گفت منم همینطور بعد یکم گریه کردم بعدش که میخواست بره بهم گفت توهم میای بریم گفتم نه دست خواهرم گرفت گفت تو بیا بریم من زود دست خواهرم کشیدم گفتم نه اینم نمیاد تو برو بعد خودش تنها رفت وقتی داشت می‌رفت ی جوری نگاه مون کرد ی حالت نمی‌دونم مثل حسرت و این چیزا از اون شب تاحالا فقط وحشت دارم😭😭

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...

فقط یه خواب بوده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا پدر بزرگتون رو رحمت کنه، خب شما نرفتید دیگه این نگرانی نداره، براش فاتحه بخونید

ممنونم 

از اون نگاه آخرش میترسم دلهره دارم

خدا روشکر که نرفتین 

اصلا هم دیگه استرس نداشته باش 

فقط صدقه بده 

اگه خواهرتون برده بود دور از جونش میمرد 

من خودم چند ماه پیش خواب دیدم بابابزرگم که فوت کرده پسر عموش که میشه بابای عروسیمون مهمونش بوده 

بیدار که شدم مطمئن بودم باباش میمیره و بعد ۳ هفته به رحمت خدا رفت 

صدقه بده 

منم چند ماه پیش دیدم مادربزرگ مو می‌گفت بیا تو هم بریم اینجا چی داره .منم قشنگ پاشدم لباس پوشیدم داشتیم می رفتیم .بعد یهو گفتم نه من دخترم کوچک ه نمیام .اونم گفت باشه اونم بیار .با هم لباس پوشیدیم رفتیم .یهو به جایی بود باغ بود مادرمو دیدم گفت نه اونا رو نیار اونا جوونن هنوز ما برگشتیم 

از اون خواب به بعد من و دخترم شدید مریض شدیم 

خدا روشکر که نرفتین  اصلا هم دیگه استرس نداشته باش  فقط صدقه بده  اگه خواهرتون برد ...

واای دیگه دلم نمی‌خواد بخوابم از اون نگاه آخری که کرد میترسم 

خدا رحمتشون کنه😢

صدقه بده  منم چند ماه پیش دیدم مادربزرگ مو می‌گفت بیا تو هم بریم اینجا چی داره .منم قشنگ پاشدم ...

خدا رحمتشون کنه بعدش نمی‌ترسیدن با اینکه نرفته بودین ؟