2777
2789

میخام لباسشویی روبذارم سرجای خودش توکابینت ولی چون نم برداشته وآب ازپکیج میچکه روی کابینت شوهرم میگه نذارولی خب آشپزخونه خودمه دلم میخادبذارم الان رفته بیرون به نظرتون بذارم یانه؟روی لباسشویی کاورکشیدم اون قسمتم که آب میچکه ظرف میذارم دلم نمیخادلباسشویی بیرون جای خودش نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خودش که بهتره قبلش پکیجو درست کنید 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
خب الان ده ماهه میگه درستش میکنم ونمیکنه

خب خودت زنگ بزن تعمیرکار بیاد درست کنه

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

آخه لباسشویی رو سرجاش هم نزاری یه جورایی تو دست و پا هس و اشپزخونه انگار ریخت و پاش هس

از طرفی هم میگی از پکیج آب میچکه و ممکنه خراب بشه. همون کاری که گفتی خوبه. بزار سرجاش و زیر پکیج حتما ظرف بزار که اب نره تو کابینت و زیر کابینت

ولی حتما ازش بخاه که تعمیرکار بیاره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»