2777
2789

من برنامه نویس فول استک هستم و چندین زبان رو بلدم ولی اعتماد بنفس گرفتن پروژه جدا از شغل رسمی ام رو ندارم. خودم چند ایده دارم که تا جایی رسوندم و همون مشکل اعتماد بنفس رو دارم و نمیتونم ارائه بدم  شما اولین پروژه رو چطور به خودتون اعتماد بنفس دادید و گرفتید ؟

خداروشکر تاپیکتو دیدم برای یادگیری برنامه نویسی چه برنامه ای خوبه چقدر هزینه داره بازدهیش چطوره کدوم راحت تره 

ی بار تاپیک زدم کسی نبود 

خدا خیرت بده ان شاء الله 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بشه این اعتماد به نفس پایین که خیلی بده

دقیقا خیلی موقعیت ها رو بخاطر همین اعتماد بنفس از دست دادم. وقتی میرم محیط های کاری میبینم خیلی ها از من کمتر مهارت دارن ولی اعتماد بنفس خیلی بالایی دارن و همیشه حسرتش رو دارم

خداروشکر تاپیکتو دیدم برای یادگیری برنامه نویسی چه برنامه ای خوبه چقدر هزینه داره بازدهیش چطوره کدوم ...

هزینه اش فقط اینترنت  و لپتاپ هست بقیه اش آموزش هاش رو من تماما از یوتیوب دیدم و بعضی سایت های فارسی. 

قبل انتخاب زبان برنامه نویسی باید زمینه و فیلد کاری خودت رو مشخص کنی و بعد انتخاب زبان کنید 

سعی کن یکی همراهت باشه مثلا به یه برنامه نویس که بیشتر کار کرده بگو پشتیبانت کنه و تو هم یه مبلغی به ...

تحت وب میتونم بگیرم  اپ های ویندوز هم میتونم بگیرم  فقط اندروید فعلا نمیتونم 

سعی کن یکی همراهت باشه مثلا به یه برنامه نویس که بیشتر کار کرده بگو پشتیبانت کنه و تو هم یه مبلغی به ...

این فکر خوبیه. اتفاقا امکانش برام فراهمه تا حدی فقط باید اون پروژه که هست با هر دو نفرمون سازگار باشه که این کمی سخته. 

هزینه اش فقط اینترنت  و لپتاپ هست بقیه اش آموزش هاش رو من تماما از یوتیوب دیدم و بعضی سایت های ...

ممنون عزیزم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دقیقا خیلی موقعیت ها رو بخاطر همین اعتماد بنفس از دست دادم. وقتی میرم محیط های کاری میبینم خیلی ها ا ...

دقیقا مثل من 

تو دانشگاه درسم از خیلیا بهتر بود ولی الان نمیتونم یه کار پیدا کنم چون اصلا اعتماد به نفس ندارم توضیح بدم چه مهارت هایی دارم ولی اونایی که هیچی بلد نبودن الان سر کارن 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!