2777
2789

پنجره رو باز کردنی خونه پر گرد و خاک میشه کولر هم دم به دقیقه نمیشه روشن کرد دارم بخار پز میشم

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هفتس کولرمون موتورش سوخته امروز یارو اومده درست کنه فقط موتور تکش ۴۵۰۰ ب غیر کارای سرویس و نصب و روغن کاری . باز پوشالاشم باید عوض کنه راحت ۶ تومن درمیاد

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

چرا نمیشه روشن کرد؟خواهرم روشن کن این چه طرز رفتاره😅۲۴ ساعته کولر باید روشن باشه آدم میمیره از گرما من جنوبم

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

ازما کلا روشنه کولر 

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 

در حال گوجه سبز خوردن😂

یکی نیست جلومو بگیره نزدیک نیم کیلو گوجه سبز خوردم فشارم داره میفته😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ی هفتس کولرمون موتورش سوخته امروز یارو اومده درست کنه فقط موتور تکش ۴۵۰۰ ب غیر کارای سرویس و نصب و ر ...

فکنم نو بخری ارزونتر در بیاد 

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

نشستم دارم گوجه سبز خورد میکنم که وروجک میل کنه 😂

انقد میترسم همینجوری بدم دستش هستش بره تو گلوش وحشت دارم از این قضیه 🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨