2777
2789
عنوان

کی به نامزدم اجازه ی بوسه رو بدم

536 بازدید | 26 پست

بچها من‌کلا تا الان وارد رابطه نشدم! هیچکسی رو هم نبوسیدم! اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

حالا با یک نفری چند ماه تلفنی حرف زدیم دو باریه همو دیدیم ازش خوشم اومده. گفتم اگر باهم‌وارد  رابطه شدیم 

کی بهش اجازه بدم بغلم‌کنه؟ بعد از چند بار دیدن؟

کی بهش اجازه بدم ببوستم؟  

اگر‌گفت بگم نه ؟  

بعد واکنشم باید چی باشه واقعا نمیدونم باید چه کرد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید کسی اینو بهت بگه که

خودت باید ببینی که کی دلت میخواد

اینا چیزایی نیست که فقط پسر بخواد که

یعنی تو اگر ازش خوشت بیاد دلت نمی‌خواد بغلش کنی بوسش کنی بوست کنه؟

هر وقت این حس اومد انجامش بده 

ولی حداقل اگر با فاصله دیت میرین ۲ـ۳ تا دیت برین بعد

دست مالی و دست خوردگی برات افتخاره ؟؟

میشه چرت و پرت نگی و بری بیرون؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

نباید کسی اینو بهت بگه کهخودت باید ببینی که کی دلت میخواداینا چیزایی نیست که فقط پسر بخواد کهیعنی تو ...

درسته من تجربه ندارم اصلا درست میگی