2777
2789

[QUOTE=] [/QUOTE]

مدل موهات فیس فریمه😃👌🏻

رنگ ابیشم میذاری؟ 

من ابی خیلی دوست دارم🤩

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه🤩

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دیدی گلم ؟

اره عزیزم ریپلایم کردم قشنگ بودن هردو💞

آره گلم رنگای فانتزی خیلی چیزای جالبی هستن هرروز میرم حمام هرروز رنگ جدید دارم 😂🤦🏼‍♀️

موهاتو خشک و وز نمیکنه 

من خودم موهام خشکه و موخوره زیاد داره 

خیلیی دوس دارم رنگ کنم میترسم ب موهام آسیب بزنه

موهاتو خشک و وز نمیکنه  من خودم موهام خشکه و موخوره زیاد داره  خیلیی دوس دارم رنگ کنم می ...

قبلش آب پیاز زدم

بعدشم سرم

الان خیلی نرم و اوکی هست

من زیرش قبلاً دوبار دکلره کردم ولی بازم نرم بود موهام

رنگ آسیب زیادی به مو نمیزنه ولی دکلره هرچی قوی تر باشه بیشتر مو رو خراب می‌کنه

جاریم یه مدل دکلره زد موهاش عین موهای عروسک روشن شد ولی جنسش انگاری مو مصنوعی شده

موهاتو خشک و وز نمیکنه  من خودم موهام خشکه و موخوره زیاد داره  خیلیی دوس دارم رنگ کنم می ...

ببین از منی که شیش ساله رنگ می‌زاره بشنو

من بعد از امتحان کردن انواع رنگ و مش و ... همین فیس فریم رو به شدددت خواستم و دیگه بقیه موهامو رنگ نمیکنم که آسیب نبینه

مگر زمانی موهام سفید بشه اون موقع باز یه برنامه اساسی میریزم