2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

1432 بازدید | 115 پست

اکثر مواقع خواننده خاموش هستم و سالی یه بار نظر میدم و تاپیک میزنم....  ولی خدا شاهده تاپیک دعوای جاری و خواهر شوهر رو که دیدم قلبم درد گرفت.  به اون خدایی که جانم دست اوست،  ازدواج هنر نیست.  تو رو به قران این افکار پوسیده رو بزارید کنار. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑فقط اون پسر ۱۷ سال زن ۱۱ سال داشت

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

می وقتی من چند سالمه ۱۷سالمه عمه هام التماسم میکنن ازدواج کنم خواستگار دارم از این وضعیت بلا تکلیف خسته ام نمیدونم چرا هدف مامان و بابای من ازدواج کردن کنه نه موفقیتم برام جهاز میخرن ولی من میگم بدرک من که از الان نمی‌خوام ازدواج کنم خسته هههههه ام کردن

❤️✨

قربون آدم چیزفهم

دور برمن دختر ۱۴ ساله شوهر میدن ۱۵ ساله میزاد

متنفرم از اینجور آدما

تقصیر پدرمادراشونه

تربیت و آگاهی نادرست میدن به بچه

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

وقتی خونه پدر واسه آدم عین جهنمه اگه یه آدم خوب باشه چرا نباید ازدواج کرد والا من خواهرم ۱۷ سالگی ازدواج کرد الان کلی موفقه شوهرش فرستادش دانشگاه کلی از لحاظ روحی بهترم شد تو خونه‌پدر و مادرم زندگیشو سیاه کرده بودن البته خواهرم خودش خیلی عاقل بود 

گاهی اوقات جوابه گاهی اوقات نه  هیچ قاعده کلی وجود نداره

هیچ جوره،  هیچ جوره ازدواج با سن پایین قابل تایید نیست.  و خانواده ای که دخترشون رو سن کم شوهر میدن نرمال نیستن.  خانواده ای هم که میرن خواستگاری دختر کم سن نرمال نیستن.  سال 2023 هستیم.  قاجار نیست دیگه. دختر ۱۵ و ۱۷ ساله الان باید فکر درسش باشه نه شوهر