2777
2789

یکم دخترم میترسه ولی خواهرم خیلی خییلی باهاش غهرم  چکار  کنم اخه با دخترم رفتم خونه بابام بمونم خواهرم   یهو گفت برو خونه بیرون یکم مواد پیزا درست کنیم همه پرت کرد روم بعد سوار ماشین تا خونه گریه کردم چون میگه هر روز میخوای یبای بمونی که چی اخه مجره ۲۶ سالشم هست حالا جالب اینه که مامان و بابام وارد دعوا نشدن ولی بعد که یکم تجهیش کردن شوهرم اگه تنهایی برو خانه بابام ولی روم نمیشه اخه شوهرم میره شرکت نفت کار میکنه دخترم خیلی ناراحت ولی هروقت میریم یه چیزی شده بالای یک ملیون ولی این شد دیگه شوهرم کارتی که حقوق میگره میده میگه یچزی بگیر دست خالی تازه فقط شبها شام می بردم اخه مغازه کاغذ دیواری داریم دخترم میگه شبها تو مغازه چون میترسه چکارکنم بنظروتون اشتی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم شما حق داری هم خواهرت من خودم حتی نمیزارم زیاد شوهرم بیاد خونمون چون خواهرم ناراحت میشه مجرده بالاخره شما بچه داری شاید اذیت میشه تو خونه هفته ای یه بار برو نه هرروز 

وقتی پدر مادرت دفاع نکردن از شما یعنی حق و ب خواهرت میدن

چه خواهر بیشعوری داری ؟؟؟

اصلا نرو 

خودتو دخترت یاد بگیرین که تنها باشین 

با هم برین بیرون 

شهربازی ،پارک ،رستوران 

اصلا هم دیگه نرو و کاریش نداشته باش 

اون باید بیاد عذر خواهی کنه نه تو 

بروخونه خودت همون ی تومن رو بادخترت کباب وپیتزا و...بخورین کیف کنید

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️