2777
2789

از مادرشوهرم قد بلندترو چهارشونه ترم 

مادرشوهرم قدش کوتاه و چاقه هم وزنیم

حرص میخورم فکرمیکنه منم دارم مث اون میترکم

پاهاش لاغره شکم به بالا چاققققق 

همیشه پادرد داره

میگم باید وزنتون یکم کمترشه پاهاتون اروم بگیره میگه نه من وزنم خوبه دیگه مثل توام ینی توام چاقی

شوهرم میگه مامان زن من کلا ازبالاتاپایین یدسته نه که فقط شکم داشته باشه و پاهاش جون نداشته باشه

شما شکم داری بجای فیزیوتراپی وزنتوکم کن که پاهات برای تحمل وزن بالاتنت جون داشته باشه

ولی اون بازم حرف خودشومیزنه

حرص میخ. رم ک هی میگه منوتوهم وزنیم 

میخام سرموبکوبم دیوار

کلا مادرشوهرم یه گرده ک 90درصد وزنش معده و شکمشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خب شما قدت کوتاهه وزنت ب ای قدت مناسب نیست چاق نشون میدی

والا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

یه دست دودست نداره که عزیزم همه باید متناسب باشیم توسن ایشونم وزن کم کردن سخته شما مراقبت کن 

وزن واقعا مهمه برای سلامتی زانو و همه چی  بقیشم شعار و توجیه هست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چقدر مغرضانه حرف می‌زنی.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بیخیال بابا مگه چندبار از این صحبتا میشه که بخواد این حرفو بزنه مهم اینه که خودت و همسرت از اندامت راضی هستین چه اهمیتی داره اون چه فکری میکنه چرا سخت میگیرین زندگیو

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم