simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 عنوان همگی بیاید 187 بازدید | 42 پست @fake_love @تارا_کره_اسب_قهرمان سلام نمیدونید اسم کاربری مادری که اون کاربر تالاسوفیا به بچش فحش داد چی بود؟من میخوام برای شکایت ازش اقدام کنم برای توهینی که بهم کرد ولی هر کاری کردم نی نی یار مشخصات نداد به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم 1403/03/10 | 13:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 @اسمم_هرچی_که_باشه به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 @paradise__blossom به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
fake_love عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 26266 نع اصلا یادم نیست چقدر به استارتر گفتم بابا شات بگیر اع حرفاش الان تعطیل میشع 다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 @بهاربانو93 به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 نع اصلا یادم نیست چقدر به استارتر گفتم بابا شات بگیر اع حرفاش الان تعطیل میشع شات دارم از تک تک حرفاش اما تعلیق بودم تو تاپیکه حضور داشتم به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 @فلفلی210 به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
fake_love عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 26266 شات دارم از تک تک حرفاش اما تعلیق بودم تو تاپیکه حضور داشتم اهاننه متاسفانه یادم نیست 다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 ول کن میخوای برا چی شکایت کنی.بیکاری مگه خواهر😂 اگه تو اون تاپیک حصور داشتی اینو نمیگفتی جدا از من به هزاران نفر دیگه توهین کرد از توهینی که به من کرد بگذرم از اون مادر که به بچه مردش فحش داد نمیگذرم به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 اهان نه متاسفانه یادم نیست کاربری اسی هر کاری کردم تگ نمیشه میتونی تگش کنی به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
fake_love عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 26266 کاربری اسی هر کاری کردم تگ نمیشه میتونی تگش کنی بگو اسمشو 다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야
fake_love عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 26266 ول کن میخوای برا چی شکایت کنی.بیکاری مگه خواهر😂 انقدر که بد حرف زد واقعا به استارتر حق میدی 다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 @سلنوفیل_ @تالاسوفیلیا منتظر باش یا آدم میفرستم سراغت هر روزی باشه هر جای این کره ی خاکی باشی یا شکایت میکنم ازت دمار از روزگارت در میارم به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم
simafalsafi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 831 بگو اسمشو به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم