الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
که اگه حق الناس به گردنته به ازای همون باید از صواب هات به کسی که حق به گردنش داری بدی
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخونین اونجا انقد از ثوابهاتون به فردی که به گردنتون حق داره میدن تا راضی ...
خب اشکال نداره اگر اینجوری باشه به هرحال یه زنجیره اس و میدونم قطعا خیلیاهم هستن پشت سر من غیبت کردن یا وسیله ایی رو ازم گرفتن دیگه پس ندادن. ولی خب بنده خداها اونا ثوابی ندارت که بهم برسه 😂
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
خب ببین میگن مثلا ثوابت بیشتر از گناهت باشه میری بهشت حق الناس هم گناهه حالا تو ثوابت بیشتر شده این ...
همههه چیز حساب کتاب داره مگه میشه نداشته باشه
ولی اینکه چجوریه حساب کتابش اون با خداس
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم