2777
2789

اگر صوابامون بیشتر از حق الناس هایی که گردنمونه باشه

اونموقع تکلیف چیه؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخونین

اونجا انقد از ثوابهاتون به فردی که به گردنتون حق داره میدن تا راضی شه

تو کتاب سه دقیقه در قیامت طرف ثواب ساخت حسینیه رو به کسی میده که پشت سرش غیبت کرده

من یه جا خونده بودم این موضوع رو

البته در حد خیلی ابتدایی توضیح داده بود

که اگه حق الناس به گردنته به ازای همون باید از صواب هات به کسی که حق به گردنش داری بدی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

میگن حق الناس رو خدا نمیتونه کاری کنه و ربطی به ثواب زیاد داشتن و اینا نداره

خب ببین میگن مثلا ثوابت بیشتر از گناهت باشه میری بهشت

حق الناس هم گناهه حالا تو ثوابت بیشتر شده اینجوری مثلا یکی صبح تا شب کار خیر کرده مگه میشه ربطی نداشته باشه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
حق الناس سرجاشه باید حلشون کنی تا زنده ای وقتی ام فوت میکنه آدم من شنیدم در ازای حق هایی که گردنت ...

خب پس اگه طرف حلال نکنه و از ثوابات بدن حله؟ 

کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخونین اونجا انقد از ثوابهاتون به فردی که به گردنتون حق داره میدن تا راضی ...

خب اشکال نداره اگر اینجوری باشه به هرحال یه زنجیره اس و میدونم قطعا خیلیاهم هستن پشت سر من غیبت کردن یا وسیله ایی رو ازم گرفتن دیگه پس ندادن. ولی خب بنده خداها اونا ثوابی ندارت که بهم برسه 😂

مگه داری معامله میکنی با خدا😐.. هرچی حساب کتاب خودشو داره.

نه دارم بازی میکنم با خدا😐😐😐😐

خب ببین میگن مثلا ثوابت بیشتر از گناهت باشه میری بهشت حق الناس هم گناهه حالا تو ثوابت بیشتر شده این ...

همههه چیز حساب کتاب داره مگه میشه نداشته باشه

ولی اینکه چجوریه حساب کتابش اون با خداس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

متوجه نشدم 

خب میگن اگر ثوابات بیشتر از گناهات باشه میری بهشت

حق الناسم یه جور گناهه دیگه.  حالا تو فرض کن یکی ثواباش خیلی زیاد باشه ولی موقع حلالیت گرفتن حلالش نکرده باشن. حالا میره بهشت چون ثواباش بیشتره؟